Media

Είναι επίσημο! Ο Ντέμης Νικολαϊδης στο OPEN

Gossip-tv Team

Ο Ντέμης Νικολαΐδης παίζει… Total Football στο OPEN!

κορυφαίος πρώην διεθνής επιθετικός και πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Ελλάδας έρχεται να αλλάξει τις κυριακάτικες νυχτερινές συνήθειές σας.
Με την αντισυμβατικότητα, την ειλικρίνεια και την αντικειμενικότητα που τον χαρακτηρίζουν διαχρονικά, ο Ντέμης Νικολαΐδης θα δώσει άλλη διάσταση στο σχολιασμό και στην παρουσίαση της ποδοσφαιρικής επικαιρότητας μέσα από το Total Football, το νέο sports show που ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα στο Open.
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον ανατρεπτικό Ντέμη Νικολαΐδη, η καινούργια αθλητική εκπομπή του Open θα αναδείξει το αληθινό ποδόσφαιρο και θα φωτίσει τους πραγματικούς σταρ των γηπέδων.
Παρέα με σπουδαίους experts-έκπληξη και μέσα σε ένα εντυπωσιακό και μοναδικό σκηνικό στα τηλεοπτικά αθλητικά χρονικά, ο Ντέμης Νικολαΐδης μπαίνει στο τερέν της τηλεόρασης για να χαράξει μαζί με το Open τη νέα εποχή και στο αθλητικό περιεχόμενο.
Το ποδόσφαιρο όπως -θα έπρεπε να- είναι μέσα από την καθαρή ματιά του Ντέμη Νικολαΐδη έρχεται αποκλειστικά στο Open!
Μακριά από κλισέ και στρογγυλέματα, ο Ντέμης Νικολαΐδης θα μιλήσει μία νέα γλώσσα στην τηλεόραση. Τη γλώσσα του πραγματικού ποδοσφαίρου. Του ολοκληρωτικού ποδοσφαίρου. Τη γλώσσα του Total Football.

Δείτε το teaser!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved