Elif: Η φωνή της Ελίφ  ενώ πέφτει από τη σκάλα αναστατώνει το σπίτι
Media

Elif: Η φωνή της Ελίφ ενώ πέφτει από τη σκάλα αναστατώνει το σπίτι

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Elif, ο Κενάν λέει στην οικογένειά του πως λυπάται για ό,τι έγινε στον γάμο του Σελίμ με τη Ζεϊνέπ και όλοι αναρωτιούνται πως το έμαθε.

Ο Κενάν τους λέει πως ενημερώθηκε στο αστυνομικό τμήμα αλλά η Αρζού δεν πείθεται από την απάντησή του. Ο Κενάν ρωτάει για τον καυγά που άκουσε πριν μπει στο σπίτι και η Αρζού του λέει πως απλά κουβέντιαζαν. Η Αλιγιέ συμπληρώνει πως ήταν κάτι ασήμαντο και η Ιπέκ είναι έξαλλη με τα ψέματα της Αρζού αλλά δεν δίνει συνέχεια. Ο Κενάν πηγαίνει με τον Σελίμ να δει τη Ζεϊνέπ και η Αλιγιέ με την Ιπέκ προειδοποιούν την Αρζού να προσέχει πολύ από εδώ και πέρα διαφορετικά θα έχει να αντιμετωπίσει τον Κενάν.

Η επιστροφή του Κενάν χαρίζει ένα χαμόγελο στη Ζεϊνέπ. Η Αρζού δεν ξέρει τι να κάνει και τηλεφωνεί στον πατέρα της για να ζητήσει βοήθεια αλλά εκείνος δεν απαντάει. Ο Κενάν ρωτάει ξανά την Αλιγιέ για ποιο θέμα μάλωναν με την Αρζού και εκείνη του απαντάει πως έχει μετανιώσει που τον πίεσε να την παντρευτεί. Τώρα βλέπει την αλήθεια και η Αρζού δεν άξιζε να είναι στην οικογένειά τους. Η Αρζού κρυφακούει τη συζήτησή τους και φοβάται πως η Αλιγιέ θα πει τα πάντα στον Κενάν. Εκείνη την ώρα βλέπει μπροστά της την Ελίφ και την κατηγορεί για όλα. Η φωνή της Ελίφ ενώ πέφτει από τη σκάλα αναστατώνει το σπίτι. Όλοι τρέχουν να δουν τι έχει συμβεί και βρίσκουν την Ελίφ αναίσθητη στο πάτωμα. Τη μεταφέρουν αμέσως στο νοσοκομείο. Εκεί η Ελίφ ανακτά τις αισθήσεις της αλλά δεν λέει πως έπεσε από τις σκάλες. Η Αλιγιέ πιστεύει πως η Αρζού έσπρωξε την Ελίφ και έρχεται αντιμέτωπη μαζί της. Η Αρζού αρνείται τις κατηγορίες αλλά η Αλιγιέ δεν την πιστεύει και της λέει πως θα πει στον Κενάν όλη την αλήθεια και πως είναι έτοιμη αντιμετωπίσει και τις συνέπειες των δικών της πράξεων. Όταν η Αρζού συνειδητοποιεί πως δεν μπορεί να σταματήσει την Αλιγιέ, τη χτυπάει με ένα βάζο στο κεφάλι. Πηγαίνει στο πατέρα της να ζητήσει βοήθεια. Ο Νετζντέτ τη συμβουλεύει να επιστρέψει στο κτήμα και να συμπεριφέρεται σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Στην πραγματικότητα όμως δεν θέλει να τη βοηθήσει αλλά να την τιμωρήσει. Την επόμενη μέρα η αστυνομία συλλαμβάνει την Αρζού με την κατηγορία της απόπειρας δολοφονίας. Ο Βεϊσέλ βρίσκεται άσχημα μπλεγμένος εξαιτίας της Τουλάι και αναγκάζεται να υποκύψει σε έναν ακόμη εκβιασμό…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved