Elif: Η Μελέκ και ο Μελίχ πηγαίνουν στο κτήμα γιατί ανησυχούν για την Ελίφ
Media

Elif: Η Μελέκ και ο Μελίχ πηγαίνουν στο κτήμα γιατί ανησυχούν για την Ελίφ

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Elif, αν και η Αρζού ισχυρίζεται πως δεν έχει κάνει τίποτα, η αστυνομία τη συλλαμβάνει.

Η Αρζού με μια δικαιολογία προσπαθεί να κερδίσει λίγο χρόνο για να τηλεφωνήσει στον πατέρα της αλλά εκείνος δεν απαντά. Μέσα στο περιπολικό, η Αρζού συνεχίζει να λέει πως δεν έχει κάνει τίποτα αλλά δεν μπορεί να πείσει κανέναν. Η σύλληψη της τους σοκάρει όλους εκτός από την Αλιγιέ και τον Κενάν. Μαθαίνουν πως κάποιος ενημέρωσε την αστυνομία πως η Αρζού πυροβόλησε τη Ζεϊνέπ. Ο Σελίμ είναι έξαλλος. Η Αρζού ισχυρίζεται πως δεν το έκανε εκείνη αλλά κανείς δεν την πιστεύει. Η Αλιγιέ είναι τελικά εκείνη, που έκανε την καταγγελία στην αστυνομία και ενώ ακολουθούν με τον Κενάν το περιπολικό, του λέει όλα όσα συνέβησαν. Η Ζεϊνέπ συγκλονίζεται όταν ο Σελίμ της λέει πως η Αρζού ήταν εκείνη, που την πυροβόλησε.


Η Τουγτσέ είναι σοκαρισμένη από όσα συμβαίνουν και της λένε πως κάλεσαν τη μητέρα της στο τμήμα για να δώσει μια κατάθεση για ένα ατύχημα και πως θα γυρίσει σύντομα αλλά η μικρούλα δεν τους πιστεύει. Όλοι λυπούνται για την Τουγτσέ. Όταν η Αρζού δεν επιστρέφει το βράδυ, λένε στην Τουγτσέ ότι η μητέρα της επιβλέπει την ανακαίνιση του εξοχικού και θα επιστρέψει σε λίγες μέρες. Στην κατάθεσή της, η Αρζού λέει στην αστυνομία ότι είχε δανειστεί χρήματα από τοκογλύφους παλιά και πως την είχαν απαγάγει και αναγκάσει να ομολογήσει διάφορα πράγματα, που δεν είχε κάνει και πως ο αληθινός στόχος στο γάμο ήταν εκείνη και ο τραυματισμός της Ζεϊνεπ ήταν τυχαίος. Η αστυνομία ανακρίνει την Αλιγιέ και εκείνη τους λέει πως η Αρζού δεν έχει ανάγκη να δανειστεί χρήματα από κανέναν και πως εκείνη βρήκε το κόσμημά της στο δωμάτιο της Ζεϊνέπ και άκουσε τη συζήτηση ανάμεσα στην Αρζού και τον Ερκούτ και όταν ήρθε αντιμέτωπη μαζί της, η Αρζού της επιτέθηκε.

Ο Κενάν είναι πολύ θυμωμένος και δίνει και εκείνος κατάθεση αλλά δεν προσλαμβάνει δικηγόρο για την Αρζού. Την επισκέπτεται στη φυλακή και της λέει πως δεν θα ξαναδεί ούτε εκείνον αλλά ούτε και την Τουγτσέ αν έχει οποιαδήποτε σχέση με τον πυροβολισμό της Ζεϊνέπ. Ο Νετζντέτ δεν ενδιαφέρεται καθόλου για τη σύλληψη της Αρζού. Η Μελέκ και ο Μελίχ πηγαίνουν στο κτήμα γιατί ανησυχούν για την Ελίφ. Η Μελέκ δεν μπαίνει στο κτήμα, περιμένει από έξω. Η Ελίφ βλέπει τη μητέρα της και χαίρεται πολύ. Θέλει να φύγει μαζί με τη Μελέκ αλλά της λένε πως πρέπει να μείνει στο κτήμα για να συμπαρασταθεί στη Ζεϊνέπ. Αν και λυπάται επειδή δεν μπορεί να είναι με τη μητέρα της, δεν φέρνει αντιρρήσεις. Ο Μουράτ συνεχίζει να ακολουθεί τη Φεριντέ…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved