Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Δεν ξέρω πόσο μπορεί να γελάσει κανείς με το χάλι των ριάλιτι»
Media

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Δεν ξέρω πόσο μπορεί να γελάσει κανείς με το χάλι των ριάλιτι»

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης φέτος υποδύεται τον Αλέκο Λεπίδα στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Πέτα τη φριτέζα».

Ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του, μίλησε για τον αν παρακολουθεί τον ανταγωνισμό, τα νούμερα τηλεθέασης και ριάλιτι.

Έχετε παρακολουθήσει τον ανταγωνισμό;

«Έχω δει ελάχιστα, λόγω δουλειάς, όμως επειδή είχα κι άλλες προτάσεις, ξέρω πάνω-κάτω τι υπάρχει».

Τα νούμερα τηλεθέασης τα βλέπετε;

«Τα ακούω στα γυρίσματα και χαίρομαι που είναι όλοι ευχαριστημένοι, που πηγαίνουμε καλά. Έχουμε, άλλωστε, να αντιμετωπίσουμε ριάλιτι επιβίωσης, ριάλιτι με μοντέλα που αφορούν σε ανατομικά στοιχεία του σώματος που εμείς δεν τα έχουμε».

Απευθύνεστε, όμως, σε ένα διαφορετικό κοινό, τουλάχιστον θεωρητικά...

«Το θέμα είναι αν θα σε ακολουθήσει το κοινό γιατί και το κοινό έχει πρόβλημα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ, το λέω μάλιστα γιατί τότε μου είχε κοστίσει, ότι όταν έγινε ο «Αστέρας Ραχούλας», «άφησαν» τη σειρά για να δουν το «Survivor». Εμένα αυτό το κοινό με απογοητεύει. Δεν θέλω, φυσικά, να σαρώσουμε τα πάντα, όμως μη γυρνάμε και την πλάτη στην ελληνική μυθοπλασία».

Έχετε παρακολουθήσει αυτού του είδους τα ριάλιτι;

«Είχα παρακολουθήσει το «Survivor 1» και μου άρεσε πολύ. Οταν, όμως, έχασε το ενδιαφέρον του ως παιχνίδι περιπέτειας και έγινε παιχνίδι κουτσομπολιών, ίντριγκας, έπαψε να με ενδιαφέρει. Εχω δει επίσης 5 λεπτά «Νext top model», πέρσι είχα δει άλλα 5 λεπτά αυτά τα ριάλιτι ερωτικού περιεχομένου, αλλά δεν άντεξα περισσότερο. Ξέρετε, αυτά κρύβουν μία παγίδα, λες «θα τα δω για να γελάσω». Δεν ξέρω, όμως, πόσο μπορεί να γελάσει κανείς με το χάλι τους», λέει στο TV Κous Kous.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved