Καραβάτου-Κατσούλης: «Η εκπομπή μας στηρίζεται στην ευγένεια. Δεν θέλουμε να είματε αγενείς»
Media

Καραβάτου-Κατσούλης: «Η εκπομπή μας στηρίζεται στην ευγένεια. Δεν θέλουμε να είματε αγενείς»

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης με τους συνεργάτες τους, υποδέχτηκαν τους δημοσιογράφους στο πλατό της εκπομπής τους στη «Φωλιά των Κου Κου» και φυσικά το gossip-tv.gr έδωσε το παρών.

Ο σκοπός αυτής της συνάντησης ήταν για να μας ξεναγήσουν στο φωτεινό και χρωματιστό πλατό τους, γιατί άλλο να το βλέπεις από την τηλεόραση και άλλο από κοντά.

Οι παρουσιαστές με το χαμόγελο στα χείλη άνοιξαν την αγκαλιά και το πλατό τους και μας άφησαν να περιηγηθούμε από άκρη εις άκρη και φυσικά να εισβάλουμε στην «φωλιά» τους, αλλά και να καθίσουμε τόσο στις θέσεις τους όσο και στην άνετη … κούνια τους!

Τα πηγαδάκια που δημιουργήθηκαν ήταν πολλά και οι συζητήσεις γύρω από το τηλεοπτικό σκηνικό είχανε την τιμητική τους. Φυσικά, η Άση Μπήλιου είχε αρκετή δουλειά, αφού όλοι ήθελαν να μάθουν τι λένε τα άστρα για το ζώδιό τους και εκείνη δεν τους χάλασε το χατίρι.

Στην συνέχεια, ως καλοί οικοδεσπότες, μας συνόδευσαν στον χώρο όπου είχε στηθεί ο μπουφές και οι συζητήσεις συνεχίστηκαν σε παρεϊστικο κλίμα και τα κινητά πήρανε «φωτιά» για τις απαραίτητες selfies.

Τέλος, η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης μίλησαν στην κάμερα του gossip-tv.gr για την συνεργασία τους και αποκάλυψαν πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα.

Πώς είναι να συνεργάζονται για πέμπτη συνεχή χρονιά; Ποιος ξυπνάει πρώτος; Πάνε μαζί ή χωριστά στο κανάλι; Η Κατερίνα Καραβάτου θ’ ασχοληθεί με την υποκριτική;

Πάντως, ο Κρατερός Κατσούλης αποκάλυψε πως αν του έκαναν πρόταση για να κάνει μόνος του εκπομπή θα έλεγε… «ναι».

Όσον αφορά στην «κου κου» ματιά της εκπομπής τους, ο Κρατερός Κατσούλης είπε πως η εκπομπή τους στηρίζεται στην ευγένεια και αυτό γιατί δεν θέλουν να είναι αγενείς με τους ανθρώπους που σχολιάζουν.

Δείτε όλα όσα είπανε στο video που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved