Η Νικολέττα Ράλλη μιλάει για όλα στο Dot και κάνει αποκαλύψεις
Media

Η Νικολέττα Ράλλη μιλάει για όλα στο Dot και κάνει αποκαλύψεις

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος και οι συνεργάτες της εκπομπής, και αυτό το Σαββατοκύριακο, μας παρουσιάζουν ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις, έξυπνες λύσεις, νόστιμες συνταγές και ιδέες για μια χαρούμενη ζωή.

Το Σάββατο 27 Οκτωβρίου, ο Απόστολος Γκλέτσος στη συνέντευξη της ζωής του. Εξηγεί γιατί ήταν δυστυχής όσο ζούσε στην Αθήνα, πώς αντιμετωπίζει το πρόβλημα με την καρδιά του και ποιο θα είναι το πολιτικό του μέλλον. Στη συνέχεια, θυμάται τον γάμο του με τη Μαρία Ελένη Λυκουρέζου και μιλάει για την κόρη του και τη νέα του ζωή.
Ακόμη, η Δέσποινα Βανδή μοιράζεται μαζί μας τα μυστικά της κουζίνας της, τι μαγειρεύει στον Ντέμη και τι έχει κόψει από τη διατροφή της. Η Κατερίνα Γερονικολού μιλάει για όλα όσα την κάνουν ευτυχισμένη. Ποιους είδαμε στην avant premiere των «Θαλασσόλυκων», της ταξιδιωτικής εκπομπής του ΣΚΑΪ; Τέλος, η Μαρίνα Χρονά ετοιμάζει μπισκότα βρώμης με 75 θερμίδες και μαθαίνουμε πώς μπορείς να είσαι στιλάτη με ένα λευκό t-shirt από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Την Κυριακή 28 Οκτωβρίου, η Νικολέττα Ράλλη αποκαλύπτει τα πάντα για τη σχέση της με τον Γιώργο Μαυρίδη και εξηγεί γιατί δεν θέλει να συγκατοικήσει αν δεν παντρευτεί. Στη συνέχεια, η Βίκυ Κουλιανού μιλάει για την στιγμή που έφτασε κοντά στον γάμο και περιγράφει τι πρέπει να έχει ένας άντρας για να την πλησιάσει.
Ακόμη, η Έλλη Κοκκίνου, η Ζέτα Δούκα, η Νόνη Δούνια και άλλες διάσημες γυναίκες μοιράζονται μαζί μας τα μυστικά ομορφιάς τους. Ο Γιάννης Αποστολάκης ετοιμάζει μια ξεχωριστή αλμυρή κολοκυθόπιτα και η life coach Μάρεα Λαουτάρη εξηγεί τι πρέπει να κάνεις αν δεν ταιριάζεις με τον σύντροφό σου στο sex. Η Ελισάβετ Σπανού δίνει tips για το ιδανικό απογευματινό μακιγιάζ και ο Παναγιώτης Βασιλάκος φτιάχνει μόνος του ένα στρογγυλό τραπεζάκι με ροδάκια που πάει παντού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved