«Η επιστροφή»: Αποκαλύψεις- φωτιά για την Έλενα
Media

«Η επιστροφή»: Αποκαλύψεις- φωτιά για την Έλενα

Πολλές οι αποκαλύψεις στην Επιστροφή.

Από τη στιγμή που η Δανάη έμαθε πως ο  Μάνος δεν είναι ο αδελφός της, το σχέδιο του Ορέστη κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα.

Η κοπέλα δεν σκεφτόταν να πει στη μητέρα της όσα έμαθε. Όταν, όμως, συνειδητοποιεί πως ο Νικήτας ήξερε σχεδόν από την αρχή το μυστικό του Μάνου, γίνεται έξαλλη με τον παππού της και δεν μπορεί να διαχειριστεί την κατάσταση.

Σύμφωνα με το Mytv, στα επόμενα επεισόδια, σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, σκέφτεται, μάλιστα, να μη συνεχίσει αυτό το ψέμα σε βάρος της μητέρας της και να της εξομολογηθεί την αλήθεια με όποιο κόστος. Ωστόσο, και κάποιος ακόμη είναι έτοιμος να εξομολογηθεί στην 'Ελενα τα μυστικά που της κρύβουν. Ο λόγος για τη Βίκυ, η οποία αποφασίζει να πει στη φίλη της όσα έμαθε για τον Ορέστη και την παράνομη σχέση του. Μάλιστα, διαπιστώνει πως και η Ναταλία έχει τις ίδιες πληροφορίες και οι δυο τους συζητούν με ποιον τρόπο πρέπει να αντιδράσουν. Την ίδια στιγμή, 1 όμως, ο Ορέστης κάνει μόνος του μία απο-1 κάλυψη που θα ταράξεί πάλι τις ισορροπίες καθώς λέει στην 'Ελενα πως ο Μάνος έχει έναν μικρότερο αδελφό. Η Έλενα θυμώνει που της απέκρυψαν ότι ο Φώτης είναι αδελφός του Μάνου. Όταν ηρεμεί, δέχεται να τον κρατήσουν σπίτι τους, ενώ προτείνει στον Ορέστη να τον υιοθετήσουν. Η πρόταση της δημιουργεί αναστάτωση και φέρνει τις σχέσεις του Μάνου και του Ορέστη στα άκρα. Σιγά σιγά, όμως, μυστικά από το παρελθόν βγαίνουν στην επιφάνεια και οι αποκαλύψεις συγκλονίζουν. Η Δανάη καταπιέζει τα συναισθήματα της για τον Μάνο, ενώ την κατατρώει το γεγονός πως ενώ εκείνος αποφασίζει να χωρίσει την Άννα δεν μπορούν να είναι μαζί καθώς δεν μπορεί ακόμη να πει σε κανέναν πως στην πραγματικότητα δεν είναι-αδέλφια. Και ενώ καταφέρνει και κρύβει όσα νιώθει για τον νεαρό, δεν μπορεί να κάνει το ίδιο και με τον πατέρα της.

Όπως θα παρακολουθήσουμε, η Δανάη αποφασίζει' καθαρίσει μια και καλή τα πράγματα με τον Ορέστη αφού δεν μπορεί να κρύβει πια πως γνωρίζει την παράλληλη εξωσυζυγική σχέση του. Ο Ορέστης, τότε, για πρώτη φορά βρίσκεται προ των ευθυνών του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved