Αντώνης Κανάκης: Το παρασκήνιο πίσω από το «διαζύγιο» με τον ΑΝΤ1 και η… βροχή προτάσεων από κανάλια
Media

Αντώνης Κανάκης: Το παρασκήνιο πίσω από το «διαζύγιο» με τον ΑΝΤ1 και η… βροχή προτάσεων από κανάλια

Άνθρωπος από το περιβάλλον του Αντώνη Κανάκη, αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο πίσω από την ξαφνική παραίτηση του παρουσιαστή από τον ΑΝΤ1, μετά από 21 χρόνια συνεργασίας.

Ο ίδιος τόνισε στην Espresso: «παρά τη συμβατική υποχρέωση του παρουσιαστή να προτείνει ιδέες για τη διαμόρφωση της μεταμεσονύκτιας ζώνης, όπως όφειλε με τις νέες αρμοδιότητες που του δόθηκαν στις 22 Φεβρουαρίου 2018, εκείνος δεν είχε καταθέσει καμία πρόταση μέχρι και σήμερα.

Τη στιγμή μάλιστα που το τελευταίο διάστημα εκφράζονταν προβληματισμοί ως προς τις επιλογές προσώπων και εκπομπών για τη late night ζώνη του σταθμού, ο Αντώνης Κανάκης κρατούσε σιγή ιχθύος».

Όπως πρόσθεσε μάλιστα η ίδια πηγή, «ο σταθμός είχε μια διαχρονική δυσφορία για την καθυστερημένη έναρξη των εκπομπών του Αντώνη Κανάκη, η οποία προκαλούσε προβλήματα στη ροή του προγράμματος και στη σταθερή συνήθεια που έπρεπε να καλλιεργήσει η εκπομπή με τους τηλεθεατές».

Πάντως, σύμφωνα με την ίδια πηγή, η λύση της συνεργασίας του Αντώνη Κανάκη με τον ΑΝΤ1 δεν έχει διαταράξει τις ανθρώπινες σχέσεις, αλλά μονό τις επαγγελματικές. «Ο ΑΝΤΙ έχει μάθει να δίνει αξία στα συμβόλαια με τους συνεργάτες του» μας υπογράμμισε το στέλεχος του σταθμού. Πάντως πληροφορίες θέλουν τον Αντώνη Κανάκη λίγες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση της ανακοίνωσης για το «διαζύγιό» του από τον ΑΝΤΙ να δέχτηκε προφορικά προτάσεις όχι από έναν, αλλά από τρεις άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved