Δημήτρης Μακαλιάς: «Την τηλεόραση την αγαπάω και έχω ανάγκη να βρίσκομαι εκεί»
Media

Δημήτρης Μακαλιάς: «Την τηλεόραση την αγαπάω και έχω ανάγκη να βρίσκομαι εκεί»

Ο Δημήτρης Μακαλιάς αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στην εκπομπή «Τι λέει;» και πώς αποφάσισε να πει το «ναι».

Σε άγχωσε το γεγονός ότι το «Τι λέει;» είναι μια καθημερινή ζωντανή εκπομπή και η έκθεση που έχει;

Για να είμαι ειλικρινής, δεν το σκέφτηκα πολύ με αυτή τη λογική. Δηλαδή δεν με άγχωσε αυτός ο όγκος έκθεσης που μπορεί να έχει μία εκπομπή, η οποία προβάλλεται καθημερινά για δύο ώρες. Η τηλεόραση σαν-μέσο μου αρέσει πολύ και την αγαπάω και έχω ανάγκη να βρίσκομαι εκεί, γιατί μου αρέσει αυτή η επικοινωνία με τον κόσμο και η αμεσότητα που έχει. Τώρα, στη συγκεκριμένη περίπτωση, οι άνθρωποι με τους οποίους θα συνεργαζόμουν ήταν τόσο σωστοί για μένα, τόσο συνεργάσιμοι, τόσο ευγενείς. Ένιωσα ότι μπορούμε να ταιριάξουμε καινά δημιουργήσουμε κάτι που θα μας αρέσει. Έτσι, παρέκαμψα οτιδήποτε πρακτικό, που μπορούσε να μου φέρει μία δυσκαμψία στη σκέψη μου και την απόφαση μου να το κάνω. Δεν ξέρω αν έχει αρνητική έκθεση αυτό ή όχι. Δεν μπορώ να το καταλάβω. Όμως νιώθω ότι όταν είσαι συνεπής με αυτό που είσαι προσωπικά και καταθέτεις αλήθεια στη δουλειά που κάνεις, είτε αυτό είναι θέατρο είτε τηλεόραση, ποτέ δεν θα μπορούσε η έκθεση να σου κάνει τόσο κακό. Παρά μόνο αν έκανες κάτι πολύ λάθος.

Με τους συνεργάτες σου στην εκπομπή δεν είχατε συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν. Έχετε προλάβει να δέσετε σαν ομάδα;

Το παράδοξο είναι ότι όντως δεν γνωριζόμασταν καθόλου, αλλά από την πρώτη συνάντηση, επειδή είμαστε τόσο διαφορετικοί μεταξύ μας, βρήκαμε αμέσως τα κουμπιά του καθενός για να ενωθούμε. Στο πρώτο δοκιμαστικό όλοι έλεγαν ότι είναι σαν να γνωριζόμαστε και αυτό ισχύει και το βλέπουμε στην καθημερινότητα μας. Νομίζω ότι αυτό έγκειται στη διαφορετικότητα μας και αυτό μας ένωσε πολύ γρήγορα, αν κρίνω από την καθημερινή μας επαφή και τα μηνύματα που ανταλλάσσουμε το βράδυ. Νιώσαμε πολύ γρήγορα ότι είμαστε μια καινούργια οικογένεια, η οποία έχει να συζητήσει πολλά εκτός αέρα. Έχουμε μια καθημερινή πραγματική επαφή και όχι επαγγελματική.

Τι θα ήθελες να εισπράξει ο τηλεθεατής παρακολουθώντας την εκπομπή;

Θέλω μέσα από την εκπομπή ο κόσμος να χαλαρώσει, να διασκεάσει και να του δώσουμε κανά δυο-τρεις πληροφορίες. Είναι μια πολύ χαλαρή εκπομπή που νιώθω ότι ο καθένας μπορεί να καθίσει στον καναπέ του να μας βλέπει, να μας ακούει και να έχει ένα χαμόγελο στα χείλη του. Αυτό μου αρκεί. Στόχος μας είναι να κάνουμε τον κόσμο να περνάει καλά.

Πηγή: mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved