Γιώργος Μαυρίδης: «Θα δεχόμουν να παρουσιάσω κάτι που δεν μου ταιριάζει»
Media

Γιώργος Μαυρίδης: «Θα δεχόμουν να παρουσιάσω κάτι που δεν μου ταιριάζει»

Ο Γιώργος Μαυρίδης εξήγησε γιατί ξεκίνησε να παρακολουθεί τα νούμερα τηλεθέασης. 

Όπως είπε, θα ήθελε στις μετρήσεις τηλεθέασης να μπει και το internet, αφού οι περισσότεροι παρακολουθούν από εκεί εκπομπές.

Τα νούμερα τηλεθέασης τα πιστεύεις;

«Ναι, φυσικά. Προφανώς, έτσι λειτουργεί όλα τα χρόνια αυτό το σύστημα. Απλώς εγώ πιστεύω ότι θα βοηθούσε πάρα πολύ να έμπαινε και το Internet σε αυτές τις μετρήσεις, διότι όλο και περισσότερος κόσμος βλέπει από το Internet.”

'Εχεις αγωνία με τα νούμερα;

«Όταν δεν ήμουν παραγωγός και απλώς συμμετείχα σε κάτι, δεν έδινα μεγάλη σημασία. Όμως, επειδή ασχολήθηκαν τα νούμερα με έμενα, ε, προφανώς έπρεπε να δώσω προσοχή. Δεν το λέω ειρωνικά. Εννοώ ότι από έμενα πληρώνονται κάποιοι άνθρωποι, και εννοείται ότι κοιτάζω να κάνω , υπομονή. Είμαι πολύ σίγουρος για το προϊόν και πιο σημαντική για εμένα είναι η άποψη των ανθρώπων που συναντώ στο δρόμο. Όταν μου λένε οι άνθρωποι ότι τους αρέσει η δουλειά μου, είναι η καλύτερη ανταμοιβή μου»

Θα μπορούσες να παρουσιάσεις κάτι που να είναι κόντρα σε εσένα;

«Εννοείται, η δουλειά μου είναι. Χωρίς να σημαίνει ότι θα δεχτώ κάτι που δεν μου ταιριάζει»

Η εμπειρία του «Nomads» πώς ήταν;

«Ήταν μια μαγική εμπειρία, τρομερή. Έκανα φίλους, πέρασα τρομερές στιγμές, εύκολες και δύσκολες, αλλά ήταν κάτι που μου άρεσε πάρα πολύ. Θα το έκανα ξανά με τη συγκεκριμένη παρέα. Μπήκα στο παιχνίδι, πέρασα καλά, πικράθηκα, συμφιλιώθηκα. Ήμουν ένας κανονικός άνθρωπος. Δεν είχα στρατηγική» εξήγησε στο 7μέρεςtv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved