Elif: Μετά από μια επίθεση που δέχεται, η Αρζού χάνει τις αισθήσεις της
Media

Elif: Μετά από μια επίθεση που δέχεται, η Αρζού χάνει τις αισθήσεις της

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Elif, η Μελέκ πηγαίνεις το νοσοκομείο για να είναι μαζί με τη Ζεϊνέπ κατά τη διάρκεια της θεραπείας της.

Η Μελέκ λέει στη Ζεϊνέπ και τον Σελίμ πως εκείνη φρόντισε τον Κενάν και τους εξηγεί τι συνέβη. Ο Σελίμ πηγαίνει τη Ζεϊνέπ σπίτι και στη συνέχεια επισκέπτεται την Αρζού στη φυλακή. Αν και η Αρζού ισχυρίζεται ότι δεν το έκανε εκείνη, δεν καταφέρνει να πείσει τον Σελίμ ο οποίος της λέει πως θα κάνει ό,τι μπορεί για να παραμείνει στη φυλακή. Η Αρζού δεν μπορεί να συνηθίσει τις συνθήκες διαβίωσης στη φυλακή και οι κρατούμενες της κάνουν τη ζωή ακόμα πιο δύσκολη. Μετά από μια επίθεση που δέχεται, η Αρζού χάνει τις αισθήσεις της. Η Τουγτσέ καταλαβαίνει ότι της λένε ψέματα σχετικά με τη μητέρα της και παθαίνει μια κρίση.

Οι άνθρωποι στο κτήμα δεν ξέρουν τι να κάνουν. Ο Νετζντέτ εμφανίζεται και η Τουγτσέ ζητάει από τον παππού της να την πάει κοντά στη μητέρα της αλλά η Αλιγιέ επεμβαίνει στέλνει τη μικρή στο δωμάτιο της. Η Αλιγιέ εκπλήσσεται όταν ο Νετζντέτ τη θεωρεί υπεύθυνη για το χαρακτήρα της Αρζού. Ο Κενάν λέει στη Μελέκ πως ο πατέρας της δεν ήταν ένας ανήθικος άνθρωπος και δεν πρέπει να νιώθει άσχημα για εκείνον αλλά δεν της λέει από ποιον πήρε αυτή τη σημαντική πληροφορία. Η Μελέκ ανακουφίζεται. Ο Κενάν πηγαίνει να μιλήσει ξανά στη γυναίκα του Ρασίμ και τη βρίσκει νεκρή. Ο Μελίχ επισκέπτεται τον Εφρούζ. Όταν φεύγει, ο Εφρούζ συνειδητοποιεί πως ο Μελίχ άφησε στο τραπέζι το δαχτυλίδι του πατέρα του και ανησυχεί επειδή ξέρει πως ο Μελίχ δεν το έβγαζε ποτέ από το δάχτυλο του.

Ο Σερντάρ πηγαίνει στο κτήμα και μιλάει με την Τουγτσέ στον κήπο. Η Ιπέκ εμφανίζεται, στέλνει την Τουγτσέ στο σπίτι με μια δικαιολογία και ενημερώνει τον Σερντάρ για την κατάσταση της Αρζού. Ο Μουράτ δεν μπορεί να καταλάβει γιατί ο Βεϊσέλ πουλάει το σπίτι σε τόσο χαμηλή τιμή. Ο Βεϊσέλ του λέει τελικά όλη την αλήθεια…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved