Elif: Η εξαφάνιση του Μελίχ ανησυχεί τη Μελέκ
Media

Elif: Η εξαφάνιση του Μελίχ ανησυχεί τη Μελέκ

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Elif, η Αλιγιέ λέει στον Νετζντέτ πως δεν μπορεί να εμφανίζεται μετά από τόσο καιρό και να την κατηγορεί.

Η Τουγτσέ επιμένει να θέλει να πάει με τον παππού της και ο Νετζντέτ αρπάζει την ευκαιρία και την παίρνει μαζί του. Η Αλιγιέ δεν καταφέρνει να τον εμποδίσει. Δεν ξέρει πως να το πει στον Κενάν. Ο Νετζντέτ πηγαίνει στο κτήμα του με την Τουγτσέ και η μικρούλα χαίρεται, που θα περάσουν χρόνο μαζί. Ο Κενάν γίνεται έξαλλος όταν μαθαίνει πως η κόρη του είναι με τον Νετζντέτ.

Ενώ η Τουγτσέ παίζει στον κήπο, οι εχθροί του Νετζντέτ κάνουν ένοπλη επίθεση. Ο Ερκούτ προσπαθεί να το σκάσει, βλέπει τη Τουγτσέ να βρίσκεται ανυπεράσπιστη ανάμεσα στα πυρά και καταφέρνει να τη σώσει. Η Τουγτσέ είναι φοβισμένη και ο Νετζντέτ της λέει πως ήταν όλα ένα παιχνίδι. Εκείνη τη στιγμή φτάνει ο Κενάν και παίρνει μαζί του την Τουγτσέ. Ζητάει από τον Νετζντέτ να μείνει μακριά από την κόρη του. Ο Νετζντέτ εντυπωσιάζεται από τον Ερκούτ, που έσωσε την Τουγτσέ και του προτείνει να γίνει το δεξί του χέρι. Ο Ερκούτ ξαφνιάζεται αλλά δέχεται. Ο Ρασίμ ειδοποιεί τον Κενάν πως θέλει να τον δει για να το πει κάτι σημαντικό.

Ο Κενάν δεν καταλαβαίνει γιατί ο Ρασίμ ξαφνικά άλλαξε γνώμη αλλά αποφασίζει να τον επισκεφθεί καθώς είναι περίεργος να ακούσει τι θα του πει. Ο Κενάν προσλαμβάνει δύο άντρες για να φροντίζουν την ασφάλεια της Μελέκ. Η εξαφάνιση του Μελίχ ανησυχεί τη Μελέκ. Ο Σερντάρ πηγαίνει στη φυλακή να επισκεφθεί την Αρζού αλλά δεν του το επιτρέπουν επειδή βρίσκεται στο αναρρωτήριο. Η Ζεϊνέπ στενοχωριέται όταν μαθαίνει πως ο Σελίμ επισκέπτεται την Αρζού και του λέει πως θέλει η Αρζού να πληρώσει για ό,τι έκανε…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved