Το Τατουάζ: Η εξαφάνιση της Λήδας τρελαίνει τον Αλέξανδρο και θορυβεί την οικογένεια Μελά
Media

Το Τατουάζ: Η εξαφάνιση της Λήδας τρελαίνει τον Αλέξανδρο και θορυβεί την οικογένεια Μελά

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς To τατουάζ, η εξαφάνιση της Λήδας τρελαίνει τον Αλέξανδρο και θορυβεί την οικογένεια Μελά, που ψάχνει το παιδί σε όλη την Αίγινα, καθώς το μυαλό όλων πάει στο χειρότερο σενάριο που έχει να κάνει με την παιδική πορνογραφία.

Η έκθεση του ιατροδικαστή για την αιτία θανάτου του μικρού παιδιού, αναστατώνει τον Σέκερη και την Τατιάνα, που κάνουν προσπάθειες να διαλευκάνουν τη δολοφονία του, αλλά παράλληλα έχουν την προσοχή τους στραμμένη και στον σκελετό που βρέθηκε στην Αίγινα. Στο μεταξύ στο Λονδίνο, η Μαργκώ επεξεργάζεται ένα ιντριγκαδόρικο σχέδιο προκειμένου να στριμώξει άσχημα τον Τόνυ και να τον αναγκάσει να επιστρέψει στην εταιρεία τους.

Η πίεση που ασκεί ο Ορφέας στην Ελένη, την αναγκάζει να πάρει την απόφαση να τον χωρίσει αμέσως μόλις επιστρέψει στην Αίγινα, γεγονός που χαροποιεί τον Φίλιππο. Η Τατιάνα με την Αθηνά συναντούν τον 20χρονο γιο της δολοφονημένης γυναίκας στην Αίγινα και του αποκαλύπτουν την αλήθεια για την εξαφανισμένη, ως τώρα, μητέρα του.

Η Τατιάνα έρχεται αντιμέτωπη με την άρνηση του Σωκράτη να βοηθήσει το έργο της αστυνομίας για την ταυτοποίηση του σκελετού. Η Χριστίνα συνεχίζει να πολιορκεί τον Ορφέα χωρίς εκείνος να ξέρει πως αποτελεί την πηγή της έμπνευσής της για το νέο της βιβλίο. Ο Χάρης βρίσκει μια άκρη με το κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας και ο Νικόλας δίνει στην Τατιάνα τις πληροφορίες για να κυνηγήσει την υπόθεση. Η Μαργκώ προτείνει στον Πέτρο να αλλάξει επάγγελμα, ενώ παράλληλα συστήνει τη Νικόλ στον Στρατηγό και την μπλέκει όλο και πιο βαθιά στα παράνομα «παιχνίδια» τους.

Ο Στέφανος ξεκαθαρίζει στην Όλγα πως θα πηγαίνει κάθε μέρα στο επισκεπτήριο, όσο κι αν τον διώχνει, ενώ η Άννα αποφασίζει να απαντήσει στο γράμμα της. Ο Τόνυ πάει στο Λονδίνο κι όλοι τον υποδέχονται εγκάρδια, κυρίως η Μαργκώ. Η Τατιάνα αναζητάει ακόμα την ταυτότητα του νεκρού παιδιού. Η Ελένη και η Αφροδίτη γυρνούν από το Παρίσι, αλλά η χαρά του Ορφέα σύντομα θα μετατραπεί σε λύπη και ανεξέλεγκτο θυμό

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved