Παύλος Χαικάλης: «Το Πενήντα-πενήντα είναι μια αντίστοιχη περίπτωση Αλίκης Βουγιουκλάκη»
Media

Παύλος Χαικάλης: «Το Πενήντα-πενήντα είναι μια αντίστοιχη περίπτωση Αλίκης Βουγιουκλάκη»

Ο Παύλος Χαικάλης με αφορμή το «μαύρο» στο Mega μίλησε για τη σειρά «Πενήντα πενήντα».

Πώς θα χαρακτηρίζατε τη φετινή τηλεοπτική χρονιά;

«Μέχρι στιγμής, δεν έχει δείξει κάτι ιδιαίτερο. Αυτό προκαλεί εντύπωση, γιατί με τον ανταγωνισμό που υπάρχει, σε σχέση με άλλες πλατφόρμες και πηγές διασκέδασης, θα έπρεπε να στοχεύει σε πιο υψηλά επίπεδα. Εύχομαι κάποιοι να το αντιληφθούν νωρίς».

Θα σας δούμε, για δεύτερη σεζόν, στην παράσταση «Ψέμα στο ψέμα»;

«Έχουμε ξεκινήσει τη δεύτερη σεζόν και στέφεται ήδη με επιτυχία. Είναι μια σπάνια κωμωδία και νομίζω εξίσου σπουδαία παράσταση. Η μεγάλη της επιτυχία είναι απόδειξη αυτού που αναφέρω».

Λίγο πριν πέσει το σήμα του MEGA η μεγάλη απήχηση του «Πενήντα-πενήντα» συνεχίζεται. Πού το αποδίδετε;

«Το "Πενήντα-πενήντα" είναι μια αντίστοιχη περίπτωση Αλίκης Βουγιουκλάκη. Έχει να μεγαλώσει πολλές γενιές ακόμη. Είναι η σειρά που έχει την απόλυτη συνταγή της επιτυχίας. Μόνο που ποτέ δεν αναλύεται η επιτυχία. Τη θεωρούν τυχαία. Και αυτό είναι λάθος. Σκηνοθέτης, ηθοποιοί, συγγραφείς, παραγωγή, στην καλύτερη μίξη. Το αποτέλεσμα δικαιώνει όσους έχουν όραμα».

Πώς αντέδρασε το οικογενειακό σας περιβάλλον όταν ανακοινώσατε ότι θα γίνετε ηθοποιός;

«Καμία αντίδραση. Μόνο η συμβουλή της μάνας μου: "Να είσαι τίμιος και εργατικός και μη φοβάσαι τίποτα". Δεν έζησε, δυστυχώς, πολύ για να δικαιωθεί».

Από ποιον δεχτήκατε τα πρώτα ερεθίσματα υποκριτικής;

«Από ένα μακρινό συγγενή μας, που μου μίλησε σε μικρή ηλικία για την έννοια του θεάτρου. Η μαγεία του ελληνικού σινεμά, στα παιδικά μου χρόνια, ήταν που φούντωσε αυτό το αίσθημα. Έχω ζήσει ένα ανάλογο "Σινεμά ο παράδεισος" και εγώ».

Υπήρξαν συγκυρίες που σας απέτρεψαν από το θέατρο;

«Αρκετές. Είχα κοπεί στο Εθνικό Θέατρο και η επόμενη σχολή δεν ήταν και ό,τι καλύτερο. Ας είναι καλά ο Ηλίας Λογοθέτης, που επέμεινε και με τον τρόπο του με κράτησε στο θέατρο».

Πηγή: Τηλεθεατής

DPG NETWORK

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved