Media

GNTM: «Χρειάζονται καταγγελία, δεν θα έπρεπε να είναι εκεί...»!

Gossip-tv Team

Τα έχωσε στους κριτές του Greece’ s Next Top Model!

Ήταν καλεσμένος στο happy day και αναφέρθηκε στη Βίκυ Καγιά: «Τη Βίκυ Καγιά εγώ τη συμπαθώ πάρα πολύ αλλά μεταλλάχθηκε σε κάτι, το οποίο δεν μου αρέσει… Αν δεν τη συμπαθούσα δεν θα την έβαζα να λανσάρει το άρωμά μου στην Ελλάδα και δεν θα την έβαζα σε επίδειξή μου στη Γερμανία. Δεν έχω κάτι με τη Βίκυ».

Αφού στόλισε τη Βίκυ συνέχισε να λέει για το ριάλιτι μοντέλων: «Ο τρόπος του δεν μου αρέσει, η ξινίλα τους δεν μου αρέσει. Εγώ δεν άκουσα ποτέ έναν μεγάλο φωτογράφο να λέει τσαλακώσου, ξεσκίσου, πέσε κάτω, μην είσαι γκόμενα… Αυτά είναι βλακείες της ελληνικής τηλεόρασης κι αυτών των τεσσάρων, οι οποίοι είναι απαράδεκτοι. Εγώ προσωπικά, επειδή έχω αξιοπρέπεια, δεν θα το έκανα ποτέ αυτό το πράγμα! Αυτοί κάνουν κατάχρηση εξουσίας και χρειάζονται καταγγελία. Δεν θα έπρεπε να είναι εκεί…»!
Και τόνισε ο Νίκος Αποστολόπουλος: «Έχω δουλέψει με τον Bruce Weber με τους καλύτερους φωτογράφους, εγώ δεν άκουσα ποτέ έναν μεγάλο φωτογράφο να λέει σε ένα μοντέλο τσαλακώσου, ξεσκίσου, πέσε κάτω, πέσε στις λάσπες, άντε μην είσαι γκόμενα…»!

Δείτε το χώσιμό του στους κριτές του ριάλιτι

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved