Elif: Η επίσκεψη της Μελέκ στο κτήμα τους έχει επηρεάσει όλους βαθιά
Media

Elif: Η επίσκεψη της Μελέκ στο κτήμα τους έχει επηρεάσει όλους βαθιά

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Elif, η Αρζού καλεί τη φύλακα και της μιλάει για τα λεφτά, που της έκλεψαν.

Η Αϊτέν είναι αυτή, που πήρε τα χρήματα και η φύλακας το γνωρίζει. Η Σουλτάν γίνεται έξαλλη όταν καταλαβαίνει τι έχει συμβεί. Η Σουλάν κάνει μια συμφωνία με τη φύλακα για να μοιραστούν τα χρήματα. Μια έρευνα γίνεται στο κελί αλλά δεν βρίσκουν τα χρήματα. Η Αρζού είναι έξαλλη. Όταν κατηγορεί τη φύλακα για ανικανότητα, τη βάζουν στην απομόνωση. Η Νεβρά καταλαβαίνει πως η Σουλτάν σχεδιάζει κάτι. Όταν παίρνει το μερίδιο της, η Σουλτάν εκθέτει την Αϊτεν και όλοι μαθαίνει πως εκείνη έκλεψε τα χρήματα της Αρζού.

Η επίσκεψη της Μελέκ στο κτήμα τους έχει επηρεάσει όλους βαθιά. Αν και τη βλέπει για πρώτη φορά, η Κιράζ συμπαθεί πολύ τη Μελέκ και το λέει στον Κενάν. Η Μελέκ ανησυχεί για την ψυχολογική κατάσταση της Ζεϊνέπ ενώ δεν ξεχνά λεπτό τον Μελίχ. Η κοπέλα κρατάει επαφή με τον Εφρούζ αλλά δεν έχουν ακόμη κανένα νέο του Μελίχ. Η Μελέκ δέχεται ένα τηλεφώνημα από την αστυνομία και την ενημερώνουν πως ο Μελίχ είναι στο νοσοκομείο. Επικοινωνεί αμέσως με τον Εφρούζ και τον ενημερώνει αλλά ενώ κατευθύνεται στο νοσοκομείο συναντάει τον Κενάν. Ο Κενάν τη ρωτάει που πηγαίνει αλλά η Μελέκ αποφεύγει να του απαντήσει.

Η Τουγτσέ και η Ελίφ πηγαίνουν για πικ – νικ και περνάνε υπέροχα. Ο Σελίμ παίρνει τις σημειώσεις ενός συμμαθητή τους και μαζί με τη Ζεϊνέπ μελετάνε στο σπίτι. Η Ζεϊνέπ συνειδητοποιεί πως έχει μείνει πολύ πίσω στα μαθήματά της. Η αγάπη ανάμεσα στην Τουλάϊ και τον Βεϊσέλ, γίνεται πιο βαθιά και ο ένας στηρίζει τον άλλο. Δεν τους νοιάζει που θα μείνουν στο πλυντήριο αυτοκινήτων. Η ωραία ατμόσφαιρα, που υπάρχει ευχαριστεί και τον Μουράτ. Αργότερα ο Βεϊσέλ λέει στον Μουράτ όσα του είπε η Γκόντζα και εκπλήσσεται.

Και οι δύο όμως ανησυχούν για την ασφάλεια της Ζεϊνέπ στο κτήμα. Αποφασίζουν να την επισκεφθούν. Ο Κενάν είναι αποφασισμένος να έρθει αντιμέτωπος με τον Νετζντέτ και τη η Αλιγιέ δεν κρύβει την αγωνία της. Ο Κενάν προσπαθεί να την καθησυχάσει. Ο Νετζντέτ αρχίζει να πιέζει τους ιδιοκτήτες, που δεν θέλουν να πουλήσουν τη γη τους και ο Ερκούτ δείχνει την αντίθεσή του με όσα συμβαίνουν…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved