Κατερίνα Καινούργιου: «Η συνεργασία είναι άψογη… Γι' αυτό πιστεύω πως θα πάμε πολύ καλά»
Media

Κατερίνα Καινούργιου: «Η συνεργασία είναι άψογη… Γι' αυτό πιστεύω πως θα πάμε πολύ καλά»

Φέτος την παρακολουθούμε σε μια ζώνη με μεγάλο ανταγωνισμό.

Η Κατερίνα Καινούργιου παρουσιάζει το «Ευτυχείτε» στο Open Tv και έχει μπει πολύ δυναμικά στον ανταγωνισμό της πρωινής ζώνης.

Η ίδια μιλώντας στο Τηλέραμα αποκαλύπτει πώς προέκυψε ο τίτλος «Ευτυχείτε», για τη συνεργασία της με το Open αλλά και για το κανάλι μέσα από το οποίο αναδείχτηκε, το Mega.

Πώς προέκυψε ο τίτλος «Ευτυχείτε»;
«Αυτή είναι μια μεγάλη ιστορία. Να σου πω ότι ήταν ιδέα του Θέμη Μάλλη και όταν μου το ανακοίνωσε διαφώνησα μαζί του. Στην πορεία όμως άλλαξα γνώμη και τον εμπιστεύτηκα. Δικαίως. Ευτυχείτε λοιπόν, γιατί είναι η πιο ωραία ευχή που μπορείς να κάνεις και να σου κάνουν. Είναι η πιο ωραία ευχή για να ξεκινήσει η μέρα σου. Χαίρομαι λοιπόν που έχω έναν τόσο ευοίωνο τίτλο και ξεκινάει η μέρα μας με μια ευχή».

Έχεις κι εσύ ως στάση ζωής το «Ευτυχείτε»;
«Μέχρι πριν από κάποια χρόνια θα σου έλεγα πως δεν το είχα ως μότο ζωής. Τα τελευταία χρόνια όμως δούλεψα πολύ με τον εαυτό μου, με το μέσα μου, έμαθα να είμαι πιο ευγνώμων και να εκτιμώ ακόμα και την πιο μικρή στιγμή ευτυχίας. Οπότε πια θα σου έλεγα πως ναι, "ευτυχώ" και το ασπάζομαι».

Το ΟΡΕΝ Τν κάνει τα πρώτα του βήματα στα τηλεοπτικά μας δρώμενα. Πώς είναι η μέχρι στιγμής συνεργασία σας;
«Είναι ένα καινούριο κανάλι, που έχει δημιουργηθεί με αγάπη και όραμα, με στόχο να δώσει κάτι διαφορετικό στην τηλεοπτική μας πραγματικότητα. Η συνεργασία είναι άψογη και είμαστε όλοι μια ομάδα ανθρώπων που αγαπάμε πολύ αυτό που κάνουμε. Γι' αυτό πιστεύω πως θα πάμε πολύ καλά».

Ο περισσότερος κόσμος σε έμαθε από το πρωινό του ΜΕGΑ. Τώρα αυτό το κανάλι υπάρχει μόνο στη συνδρομητική τηλεόραση και στο διαδίκτυο...

«Το ΜΕGΑ ήταν ένα κανάλι που με αγκάλιασε, με στήριξε, με άλλαξε και μου έδωσε την ευκαιρία να γίνω αυτό που ονειρευόμουν επαγγελματικά. Έχω υπέροχες αναμνήσεις και πραγματικά λυπάμαι που ήρθαν έτσι τα πράγματα», λέει η ίδια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved