Νίκος Πολυδερόπουλος: «Οι γυναίκες βρίσκουν τον Ορφέα πολύ σέξι»
Media

Νίκος Πολυδερόπουλος: «Οι γυναίκες βρίσκουν τον Ορφέα πολύ σέξι»

Τον παρακολουθούμε καθημερινά μέσα από την επιτυχημένη σειρά του Alpha To τατουάζ.

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος σε πρόσφατη συνέντευξή του, μίλησε για τη σειρά, πώς αντέδρασε όταν του πρότειναν να παίξει serial killer αλλά και αν μετά τη συμμετοχή του αυξήθηκαν οι… κατακτήσεις του.

Πώς αντέδρασες όταν σου πρότειναν να παίξεις έναν serial killer στο «Τατουάζ»;
«Στην αρχή ήμουν αρνητικός γιατί φοβήθηκα αυτό τον ρόλο, όχι μόνο πώς θα τον προσεγγίσω υποκριτικά, αλλά και ως προς τις αντιδράσεις του κόσμου. Αλλά επειδή μου αρέσει να πηγαίνω εκεί που φοβάμαι, αποφάσισα να το δοκιμάσω. Τελικά διαψεύστηκα, γιατί ενώ περίμενα να με μισήσουν και να με βρίζουν στον δρόμο, αντιθέτως υπάρχει μεγάλη μερίδα του κόσμου που αγαπά αυτό τον δολοφόνο και τον δικαιολογεί για τις πράξεις του.»

Σε φλερτάρουν περισσότερο από τότε που υποδύεσαι τον Ορφέα;
«Οι γυναίκες βρίσκουν τον Ορφέα πολύ σέξι. Δέχομαι πολλά μηνύματα ερωτικού περιεχομένου από τότε που παίζω τον συγκεκριμένο ρόλο, κάτι που πραγματικά δεν μπορώ να εξηγήσω. Ισως να φταίει που ο Ορφέας είναι κακό παιδί, σε αντίθεση με τον Μύρο από το «Μπρούσκο» που ήταν πιο γλυκούλης. Νομίζω ότι στις γυναίκες αρέσουν τα κακά παιδιά, θέλουν λίγο από την… αλητεία τους.», λέει ο ηθοποιός στη Νέα Σελίδα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved