Φιόνα Γεωργιάδη: «Τα πράγματα μου τα είχα μέχρι πρόσφατα σε μια αποθήκη στο Μανχάταν»
Media

Φιόνα Γεωργιάδη: «Τα πράγματα μου τα είχα μέχρι πρόσφατα σε μια αποθήκη στο Μανχάταν»

Έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στον «Πρίγκιπα της φωτιάς».

Η Φιόνα Γεωργιάδη αποκαλύπτει σε πρόσφατη συνέντευξή της πώς ήρθε η πρόταση για τον ρόλο της «Άννας» στη σειρά του Open Τv αλλά και πώς αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική ενώ έχει σπουδάσει δικηγορία.

Τα πρώτα σου βήματα στον καλλιτεχνικό χώρο τα έκανες στη Νέα Υόρκη. Πώς προέκυψε η μετακόμιση σου εκεί και γιατί στη συνέχεια επέστρεψες στην Ελλάδα;
«Αφού πέρασα τις εξετάσεις του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και έκλεισε αυτός ο κύκλος, πήγα στη Νέα Υόρκη, όπου φοίτησα σε δραματική σχολή. Εκεί έπαιξα σε πολλές παραστάσεις με τελευταία τη διασκευή του θεατρικού έργου «Μυστήριος κύριος Love» στο κοινό της ομογένειας. Επέστρεψα για 2 μήνες στην Ελλάδα με αφορμή ένα ντοκιμαντέρ στον Όλυμπο της Αθηνάς Κρικέλη, και τελικά οι προτάσεις για δουλειά με κράτησαν στη χώρα μας. Φαντάσου, είχα εισιτήριο επιστροφής για Νέα Υόρκη, το οποίο δεν χρησιμοποίησα, μέχρι πρότινος που πήγα προσκεκλημένη του New York Greek Film Festival. Τα πράγματα μου τα είχα μέχρι πρόσφατα σε μια αποθήκη στο Μανχάταν. Επιτέλους, τα έφερα πίσω!», λέει στο Tv Έθνος.

Αμφιταλαντεύτηκες ποτέ για τη συγκεκριμένη απόφαση; Υπήρξαν στιγμές που σκέφτηκες να εγκαταλείψεις την υποκριτική και να επιστρέψεις στη δικηγορία;
«Γοητεύομαι ακόμα όταν διαβάζω νομικο-πολιτικά νέα ή όταν τύχει να βρεθώ για λόγους γυρίσματος μέσα σε δικαστική αίθουσα. Πιο πολύ το σκέφτομαι σαν έναν ακόμα ρόλο, αυτόν του δικηγόρου ή μάλλον του δικαστή, γιατί για εκεί προσανατολιζόμουν όσο ήμουν ενεργή στα νομικά. Δεν μπορώ να σου πω ότι αμφιταλαντεύομαι, απλώς δεν το μετανιώνω που σπούδασα νομικά πριν ασχοληθώ αποκλειστικά με την υποκριτική! Θεωρώ ότι με διαμόρφωσε ως άνθρωπο και το background. Μου δίνει μια αίσθηση ασφάλειας», λέει μεταξύ άλλων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved