Elif: Η Αρζού προσπαθεί να ορθώσει το ανάστημά της απέναντι στη Σουλτάν
Media

Elif: Η Αρζού προσπαθεί να ορθώσει το ανάστημά της απέναντι στη Σουλτάν

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Elif, o Νετζντέτ φλερτάρει την Γκόντζα και εκείνη ζητάει τη βοήθεια της Κιράζ για να πάει να τον δει κρυφά στο κτήμα του.

Ο Νετζντέτ προσφέρει στην Γκόντζα ένα υπέροχο πρωινό και πολλά κομπλιμέντα. Η Γκόντζα το απολαμβάνει. Ο Νετζντέτ της ζητάει να τον πληροφορεί σχετικά με την οικογένεια Εμιρόγλου και η Γκόντζα δέχεται την πρότασή του. Η Αρζού προσπαθεί να ορθώσει το ανάστημά της απέναντι στη Σουλτάν και καταλήγουν να τσακώνονται. Οι φύλακες σταματούν τον καυγά και χωρίζουν τις δύο γυναίκες. Η Σουλτάν βρίσκει τα έγγραφα του διαζυγίου της Αρζού και όλος ο θάλαμος την κοροϊδεύει.

Ο Νετζντέτ όμως έχει ζητήσει από τη δεσμοφύλακα να προσέχει την κόρη του και εκείνη προειδοποιεί τη Σουλτάν να μην ασχολείται με την Αρζού. Ο Κενάν λέει στον Σελίμ πως η Μελέκ και ο Μελίχ είναι αδέλφια αλλά βλέποντας την αντίδραση του καταλαβαίνει πως το γνώριζε. Η Τουγτσέ και η Ελίφ ανυπομονούν να πάνε σχολείο. Ο Κενάν είναι αυτός που τις συνοδεύει στο σχολικό. Η Ζεϊνέπ θέλει να σταματήσει τη θεραπεία της επειδή δεν βλέπει καμία πρόοδο. Ενώ φεύγει από το κτήμα με τον Σελίμ, βλέπουν την Πελίν να έρχεται. Η Πελίν μιλάει με την Αλιγιέ και της λέει πως είναι φίλη του Σελίμ και της Ζεϊνέπ αλλά και όλης της οικογένειας.

Ο Σελίμ πηγαίνει τη Ζεϊνέπ να δει τη Μελέκ, ελπίζοντας πως εκείνη θα αλλάξει γνώμη στη γυναίκα του. Πράγματι η Μελέκ κατορθώνει να αναπτερώσει τις ελπίδες της Ζεϊνέπ. Ο Νετζντέτ έχει κάνει μια συμφωνία με την Αρζού. Η συμφωνία είναι να μη χωρίσει η Αρζού από τον Κενάν και ο Νετζντέτ να φροντίσει να μη μάθει ποτέ ο Κενάν ότι η Ελίφ είναι κόρη του. Όταν η Μελέκ λέει στον Σελίμ και τη Ζεϊνέπ πως αποφάσισε να μιλήσει στον Κενάν για την Ελίφ, εκείνοι δεν κρύβουν τη χαρά τους. Ο Σελίμ λέει στην Αλιγιέ πως η Μελέκ θα τους επισκεφθεί το βράδυ για να τους πει κάτι σημαντικό. Όλοι είναι πολύ περίεργοι να μάθουν.

Η Γκόντζα ενημερώνει σχετικά τον Νετζντέτ. Η Μελέκ ζητάει τη βοήθεια του Μελίχ για να πει στην οικογένεια την αλήθεια. Ο Μουράτ ζητάει χρήματα από τον Βεϊσέλ αλλά εκείνος δεν έχει. Η Τουλάι ακούει τη συζήτησή τους και δίνει εκείνη χρήματα στον Μουράτ. Παρά τις αντιρρήσεις και τις απειλές της θείας της, η Φεριντέ είναι αποφασισμένη να πάει σχολείο. Η Τουγτσέ και η Ελίφ είναι χαρούμενες, που θα πάνε σχολείο και λυπημένες επειδή νοσταλγούν τις μητέρες τους

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved