Αλλαγή σχεδίων στον ΑΝΤ1! Παράταση για την «Επιστροφή» και νέα κωμική σειρά
Media

Αλλαγή σχεδίων στον ΑΝΤ1! Παράταση για την «Επιστροφή» και νέα κωμική σειρά

Επιμονή σε τρέχοντα πρότζεκ και «Επιστροφή» σε όσα έχουν λειτουργήσει στο παρελθόν µε ανανέωση και ενίσχυση είναι τα στοιχεία που συνοψίζουν τη στρατηγική του ΑΝΤ1 για το δεύτερο µισό της σεζόν.

Ανατρέποντας τον αρχικό σχεδιασµό, το κανάλι θα επεκτείνει την καθηµερινή σειρά «Επιστροφή» έως το τέλος της σεζόν! Παρότι η σειρά έχει περιορισµένο αριθµό επεισοδίων και αναγκαστικά θα τελείωνε τον Φεβρουάριο, οι ιθύνοντες του ΑΝΤ1 συζήτησαν µε την Telefe -εταιρεία δικαιωµάτων της ορίτζιναλ σειράς-, έστειλαν σενάρια για το πώς συνεχίζεται η υπόθεση έναν χρόνο µετά τη λήξη της αρχικής ιστορίας και πήραν το «ΟΚ» να διπλασιάσουν τη διάρκειά της.

Ετσι, σύμφωνα με τη Realnews, η «Επιστροφή» µε πρωταγωνιστές την Αννα-Μαρία Παπαχαραλάµπους και τον Αντώνη Καρυστινό, αντί για 75 επεισόδια που θα είχε αρχικά, θα ολοκληρωθεί στα 150 και θα συνεχίσει στον ΑΝΤ1 µε νέους χαρακτήρες και πρόσωπα, καθηµερινά στις 21:00 έως τον Ιούνιο.

Παράλληλα οριστικοποιήθηκε η απόφαση το κανάλι να εντάξει στο πρόγραµµά του µια ακόµα κωµική σειρά, την «Pituca», για την οποία δεν έχει ακόµα βρεθεί ελληνικός τίτλος. Την παραγωγή θα κάνει η Pedio Productions που υπογράφει και το «Γυναίκα χωρίς όνοµα», ενώ για τη σκηνοθεσία συζητά ο Τάκης Μιχαήλ, πρώτος σκηνοθέτης του «Καφέ της Χαράς».

Η νέα κωµική σειρά θα µεταδίδεται δύο φορές την εβδοµάδα και έτσι µαζί µε το «Πέτα τη φριτέζα» που συνεχίζει θα καλύψουν το slot στις 22:00.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved