Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Οι μεγάλοι ρόλοι με γεμίζουν αφάνταστα την ώρα που τους παίζω»
Media

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Οι μεγάλοι ρόλοι με γεμίζουν αφάνταστα την ώρα που τους παίζω»

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος φέτος βάζει άλλο ένα μεγάλο στοίχημα με τον εαυτό του υποδυόμενος τον Σαίξπηρ στο διάσημο έργο «Ερωτευμένος Σαίξπηρ», που έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα και στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».

«Είναι ένα ιδιαίτερο συναίσθημα να παίζω τον ίδιο τον Σαίξπηρ. Ουσιαστικά το έργο είναι ένα προϊόν μυθοπλασίας, γιατί κανείς δεν ξέρει πραγματικά ποιος ήταν ο χαρακτήρας αυτού του ανθρώπου. Δεν υπάρχουν στοιχεία για την ανθρώπινη υπόσταση του. Στο έργο ο Σαίξπηρ βρίσκεται στα πρώτα του βήματα, κάτι που καθιστά και τον ρόλο πιο ανθρώπινο, πιο ανακουφιστικό για μένα», λέει ο ηθοποιός στο Secret.

Τον σκηνοθετεί ο Γιάννης Κακλέας, που έχει ταυτιστεί μαζί του όσο κανένας άλλος σκηνοθέτης τα τελευταία χρόνια.

«Από το 2013 και κάθε χειμώνα είμαστε μαζί με τον Κακλέα. Είναι μαγική η καλλιτεχνική συνεύρεση μας. Μιλάμε με τα μάτια. Η χημεία μας πηγάζει από το ότι ο καθένας βάζει το λιθαράκι του στο να κάνουμε κάτι που θα κάνει να πεταρίσει η ψυχή του κοινού», εξηγεί.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος έχει καταφέρει να ανέβει ίσως στο μεγαλύτερο σκαλοπάτι της τέχνης που υπηρετεί, διαπρέποντας σε μεγάλους ρόλους.

«Οι μεγάλοι ρόλοι με γεμίζουν αφάνταστα την ώρα που τους παίζω. Μετά γίνονται όμορφες αναμνήσεις. Είναι σαν συγγενείς μου, σαν κολλητοί φίλοι μου. Αν ποτέ έχει συμβεί να την ψωνίσω, θα ήταν στα πρώτα στάδια της καριέρας μου. Αλλά σήμερα, ευτυχώς ή δυστυχώς, ζούμε σε μια χώρα που δεν σου επιτρέπει να νιώσεις και πολλά μεγαλεία δόξας. Γιατί έρχονται οι φόροι και σε προσγειώνουν απότομα. Όμως, το χειροκρότημα μετά την παράσταση ή ένα χαμόγελο στον δρόμο μου φτιάχνουν την ημέρα», αποκαλύπτει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved