Μαρία Αλιφέρη: «Θα κάνω τη ζωή του Τότσικα...πατίνι»
Media

Μαρία Αλιφέρη: «Θα κάνω τη ζωή του Τότσικα...πατίνι»

Η Μαρία Αλιφέρη μπαίνει στη σειρά «Για πάντα παιδιά» του Open tv και αναμένεται να κάνει τη ζωή του Αποστόλη Τότσικα...πατίνι. 

«Ο καλός μου είναι τόσο γλυκός! Χαρά Θεού, εξαιρετικός επαγγελματίας, μια ωραία αγκαλιά για όλους. Με τον Αποστόλη δεν είχα συνεργαστεί στο παρελθόν και μου έχει κάνει φοβερή εντύπωση για το ήθος του. Ωστόσο ξέρω τη σύζυγό του Ρούλα Ρέβη, σπουδαία γυναίκα και φωτογράφος, η οποία με έχει φωτογραφήσει αρκετές φορές και έτσι αμέσως είχαμε ένα κοινό σημείο αναφοράς» ανέφερε η Μαρία Αλιφέρη στην espresso και συνέχισε σχετικά με τον ρόλο της: «Ακόμη δεν έχω κάνει γυρίσματα με το φανταστικό ολόλευκο σκυλί της τηλεοπτικής μου κόρης, τον Βαγγέλη, αλλά ανυπομονώ, γιατί έχω κι εγώ σκυλί και τα λατρεύω. Οι πιο πιστοί φίλοι του ανθρώπου».

Μάλιστα, αυτή είναι η τρίτη φορά που η Μαρία Αλιφέρη θα υποδυθεί τη μητέρα της Τζένης Θεωνά! ,

«Όταν με πήραν από την παραγωγή, στην αρχή δεν ήξερα τι να απαντήσω, γιατί αυτή την περίοδο παίρνω μέρος σε τέσσερις ταινίες μικρού μήκους και ο κινηματογράφος είναι κάτι που με ενδιαφέρει πάρα πολύ, αφού σε όλη μου την επαγγελματική πορεία έδωσα βάρος στο θέατρο και στην τηλεόραση. Μόλις μου είπαν ότι θα ενσαρκώσω τη μαμά της Τζένης, είπα αμέσως το “ναι”, γιατί έτσι θα... τριτώσει η συνεργασία μας. Είναι αστείο γιατί έχω υποδυθεί τη “χίπισσα πεθερά” στις “7 θανάσιμες πεθερές” του Mega, όπου έκανα τη ζωή της κόρης μου -που υποδυόταν η Τζένη- μαρτύριο, έχω παίξει ξανά τη μητέρα της σε μια κινηματογραφική ταινία και τώρα ήρθε και το “Για πάντα παιδιά”. Στην Τζένη μού αρέσει αυτή η χαλαρότητα που έχει, θα την έλεγα και μαγκιά, την οποία συνδυάζει με γλυκύτητα και ταλέντο» λέει και συνεχίζει: «Τώρα μάλιστα, που είναι έγκυος, στην πραγματικότητα είναι ακόμη πιο όμορφη»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved