Elif: Ο Νετζντέτ ζητάει από τον Ερκούτ το όπλο με το οποίο πυροβόλησαν τη Ζεϊνέπ
Media

Elif: Ο Νετζντέτ ζητάει από τον Ερκούτ το όπλο με το οποίο πυροβόλησαν τη Ζεϊνέπ

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Elif, η Νεβρά λέει στην Αρζού πως ίσως βιάστηκε να δώσει τα πράγματά της πριν μάθει ότι πράγματι θα αποφυλακιστεί αλλά η Αρζού είναι σίγουρη ότι θα βγει από τη φυλακή.

Η Μελέκ αγοράζει κάποια δώρα για την Ελίφ και την Τουγτσέ και ζητάει από τον Μελίχ να τα 0δώσει στα παιδιά αλλά τελικά δεν μπορεί να συγκρατηθεί και πηγαίνει και εκείνη στο κτήμα. Η Ελίφ και η Ζεϊνέπ είναι πολύ χαρούμενες, που τη βλέπουν. Η Μελέκ με ένα παραμύθι, προσπαθεί να εξηγήσει στην Ελίφ για ποιο λόγο δεν μπορεί αυτή την περίοδο να μένει μαζί της και της ζητάει να τη φωνάζει «θεία Μελέκ» μπροστά στους άλλους αλλά η Ελίφ δεν το δέχεται. Εκείνη τη στιγμή έρχεται ο Κενάν αλλά επειδή η Ελίφ δεν αντέχει να στενοχωρεί τη μητέρα της την αποκαλεί «θεία Μελέκ». Όταν ο Κενάν φεύγει, η Μελέκ αγκαλιάζει την κόρη της και την ευχαριστεί.

Η Ελίφ δεν θέλει τίποτα άλλα εκτός από το να κάνει χαρούμενη τη μαμά της. Ο Νετζντέτ ζητάει από τον Ερκούτ το όπλο με το οποίο πυροβόλησαν τη Ζεϊνέπ. Ο Ερκούτ του απαντάει πως ήταν στην αποθήκη και πως δεν θυμάται κάτι άλλο. Ο Νετζντέτ ζητάει από τον οδηγό του να πάει στο κτήμα και να φέρει την Γκόντζα. Η Πελίν δεν χαίρεται καθόλου όταν μαθαίνει πως η Ζεϊνέπ επέστρεψε στη σχολή. Πιστεύει πως ο Σελίμ εξακολουθεί να είναι παντρεμένος μαζί της επειδή τη λυπάται και βάζει στόχο να τον κατακτήσει. Μετά τη σχολή, η Ζεϊνέπ καθημερινά κάνει φυσιοθεραπείες και ο γιατρός της λέει πως η πρόοδος της είναι πολύ καλύτερη από ότι περίμενε.

Ο Μουράτ επισκέπτεται συχνά τη Φεριντέ. Η Αρζού εκνευρίζεται όταν τηλεφωνεί στον Νετζντέτ και απαντάει η Γκόντζα. Η Αρζού το σχολιάζει και ο Νετζντέτ της λέει να κοιτάζει τη δουλειά της και να περιμένει τα νέα του. Ο Νετζντέτ ζητάει από την Γκόντζα να βρει το όπλο και της λέει πως θέλει οι δυο τους να έρθουν πιο κοντά. Η Γκόντζα φοβάται την αντίδραση της Αρζού αλλά ο Νετζντέτ της λέει πως θα είναι εκείνος στο πλευρό της και δεν έχει κανένα λόγο να φοβάται…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved