Elif: Η Ζεϊνέπ συνεχίζει να κάνει τη θεραπεία της και ο Σελίμ την υποστηρίζει
Media

Elif: Η Ζεϊνέπ συνεχίζει να κάνει τη θεραπεία της και ο Σελίμ την υποστηρίζει

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Elif, ο Ερκούτ έχει γίνει άντρας του Νετζντέτ αλλά εξακολουθεί να τον φοβάται.

Η Αρζού είναι ενθουσιασμένη στην σκέψη πως σύντομα θα βγει από τη φυλακή. Η Νεβρά τη ρωτάει πως είναι τόσο σίγουρη ότι θα βγει και εκείνη της απαντάει πως ο πατέρας της δεν θα επιτρέψει να μείνει άλλο στη φυλακή. Η Ελίφ και η Τουγτσέ χαίρονται με τα δώρα της Μελέκ. Όταν η Τουγτσέ ρωτάει ποια είναι η Μελέκ όλοι της απαντούν πως είναι μια φίλη της οικογένειας. Η Τουγτσέ συμπαθεί τη Μελέκ αλλά η Ελίφ είναι στενοχωρημένη επειδή δεν μπορεί να πει πως η Μελέκ είναι στην πραγματικότητα η μητέρα της.

Η Ζεϊνέπ συνεχίζει να κάνει τη θεραπεία της και ο Σελίμ την υποστηρίζει. Η Πελίν επισκέπτεται το κτήμα. Λέει στην Αλιγιέ και την Ιπέκ πως ό,τι ένιωθε για τον Σελίμ στο παρελθόν δεν ισχύει πια, πως νιώθει ευγνωμοσύνη για την υποστήριξη της Αλιγιέ και πως θέλει να διορθώσει τα λάθη της. Απολογείται και στον Σελίμ και τη Ζεϊνέπ για τη συμπεριφορά της και το ζευγάρι ξαφνιάζεται ευχάριστα. Η Γκόντζα λέει στον Νετζντέτ πως η Μελέκ πήγε στο κτήμα και πως η Ελίφ την αποκαλούσε «θεία Μελέκ».

Ο Νετζντέτ πιέζει την Γκόντζα να βρει το όπλο. Η Φεριντέ είναι χαρούμενη επειδή δουλεύει για τη Μελέκ και απολαμβάνει και το ενδιαφέρον του Μουράτ. Η Τουλάι είναι πολύ χαρούμενη γιατί τα πλεκτά της Τουλάι έχουν μεγάλη επιτυχία και έχει συνεχώς νέες παραγγελίες. Ο Βεϊσέλ αποφασίζει να ζητήσει δανεικά από τη Μελέκ και εκείνη μένει έκπληκτη από το θράσος του…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved