Γιάννης Στάνκογλου: «Επειδή δεν έχω τηλεόραση στο σπίτι μου, δεν ξέρω αν συμβαίνουν ωραία πράγματα»
Media

Γιάννης Στάνκογλου: «Επειδή δεν έχω τηλεόραση στο σπίτι μου, δεν ξέρω αν συμβαίνουν ωραία πράγματα»

Ο Γιάννης Στάνκογλου δεν έχει τηλεόραση στο σπίτι του και έτσι δεν ξέρει τι υπάρχει στην μυθοπλασία. 

Ο ηθοποιός εξήγησε γιατί δεν τον βλέπουμε πλέον συχνά στην τηλεόραση, αλλά και γιατί δεν παρακολουθεί τις σειρές που υπάρχουν.

Αισθάνεσαι τυχερός για ό,τι έχεις καταφέρει ή είναι θέμα προσωπικής δουλειάς;

«Είναι ένα μείγμα αυτών των δύο. Αν αφήσεις την τύχη μόνη της, θα είσαι μία με δύο φορές το πολύ τυχερός. Πέρασα λίγο από αυτό το στάδιο λόγω του ότι συνάντησα κάποιους ανθρώπους που θαύμαζα και θαυμάζω ακόμα αλλά και της δουλειάς που έχω κάνει εκτός προβών. Είναι η δουλειά που μου τριβελίζει το μυαλό και την ψυχή»

Φέτος, τα κανάλια επενδύουν σε σημαντικό βαθμό στην ελληνική μυθοπλασία. Πώς σου φαίνεται;

«Επειδή δεν έχω τηλεόραση στο σπίτι μου, δεν ξέρω αν συμβαίνουν ωραία πράγματα στην τηλεόραση, αλλά σίγουρα είναι πολύ καλύτερα να επενδύουν στην ελληνική μυθοπλασία. Εμένα η τηλεόραση μου αρέσει, αρκεί να γίνεται σωστά, όπως συμβαίνει με σειρές ή ταινίες που παρακολουθώ σε συνδρομητικό κανάλι και είναι σαν να βλέπω σινεμά. Ελπίζω να συμβεί κάτι τέτοιο και στην τηλεόραση και όταν θα συμβεί αυτό θα ήθελα να είμαι μέσα. Κατά τη γνώμη μου, η τηλεόραση θα έπρεπε να είναι και μέρος της παιδείας. Να δίνει σωστή τροφή και όχι «πρόχειρη», όπως συμβαίνει πολλά χρόνια τώρα»

Ενώ σου αρέσει η τηλεόραση και κάθε χρόνο δέχεσαι προτάσεις, λες σθεναρά «όχι».

«Ισχύει αυτό που λες, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει έρθει κάτι που πραγματικά να με εξιτάρει. Να μου δίνει τη δυνατότητα να με δω μέσα σε κάτι διαφορετικό» είπε στο Mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved