Χασαπόπουλος-Σαραντάκος: Τι είπαν για το κλείσιμο του Mega;
Media

Χασαπόπουλος-Σαραντάκος: Τι είπαν για το κλείσιμο του Mega;

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και ο Γιάννης Σαραντάκος ήταν στο Mega για πολλά χρόνια. 

Το κλείσιμο του καναλιού ήταν κάτι που τους στεναχώρησε και ο καθένας το αντιμετώπισε με τον δικό του τρόπο.

Πώς βιώσατε την πορεία του Mega μέχρι και το πρόσφατο κλείσιμο του;

Ι.Χ.: «Ήταν ένα οδυνηρό συναίσθημα. Δυο χρονιά παλέψαμε όλοι οι εργαζόμενοι να κρατήσουμε το κανάλι ανοιχτό. Το χειρότερο είναι πως υπάρχουν πολλοί συνάδελφοι και φίλοι που δεν έχουν καταφέρει να βρουν μια δουλειά»

Γ.Σ.: «Έζησα καταπληκτικές στιγμές στο Mega. Ακόμη και οι εντάσεις στη μεγάλη δημοσιογραφική αίθουσα του έκτου ορόφου είχαν μια ξεχωριστή γοητεία. Άφησε ξεχωριστό αποτύπωμα στην ιδιωτική τηλεόραση στην Ελλάδα. Τώρα που η θέση στο τηλεκοντρόλ άδειασε προφανώς μας αφήνει μια πικρή, άσχημη γεύση και πολλά αναπάντητα ερωτήματα»

Στη μέχρι σήμερα διαδρομή σας ποια ήταν η πιο δύσκολη είδηση που επικοινωνήσατε;

Ι.Χ.: «Πολλές είναι οι δύσκολες στιγμές. Όμως η μεγάλη δυσκολία είναι όταν καλείσαι να περιγράψεις και να μεταδώσεις για αρκετές ώρες μια τραγωδία που εξελίσσεται ζωντανά μπροστά σου»

Γ.Σ.: «Δυστυχώς, δεν είναι μόνον ένα... Εάν ξεχώριζα κάποιο, θα ήταν οι καταστροφικές πυρκαγιές στην Ηλεία. Έκανα τότε πολιτικό ρεπορτάζ και έζησα από μέσα την αδυναμία του κράτους να αντιμετωπίσει την οργή της φύσης. Έζησα την απόγνωση, την αμηχανία και τελικά την παράδοση στην πύρινη λαίλαπα» εξήγησαν στο 7μέρεςtv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved