Elif: Η Αρζού υποφέρει στη φυλακή και όλος ο θάλαμος την κοροϊδεύει
Media

Elif: Η Αρζού υποφέρει στη φυλακή και όλος ο θάλαμος την κοροϊδεύει

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Elif, η Μελέκ λέει στον Βεϊσελ πως δεν έχει τόσα χρήματα, που της ζητάει και πως το εστιατόριο βγάζει όσα της χρειάζονται για να ζει, δεν έχει καταθέσεις αλλά ο Βεϊσέλ δεν την πιστεύει.

Ο Βεϊσέλ πιέζει τη Μελέκ και εκείνη την ώρα έρχεται ο Μελίχ. Ο Βεϊσέλ μαθαίνει πως ο Μελίχ είναι αδελφός της Μελέκ. Ο Βεϊσέλ θέλει να βρει γρήγορα λεφτά και έτσι στρέφεται ξανά στον τζόγο αλλά χάνει όσα χρήματα έχει. Η Τουλάι και ο Μουράτ ανησυχούν επειδή δεν μπορούν να βρουν τον Βεϊσέλ. Ο Βεϊσέλ περνάει τη νύχτα στο αυτοκίνητο και το πρωί βρίσκει μια δικαιολογία να πει στην Τουλάι. Η Μελέκ και η Φεριντέ βρίσκουν παραβιασμένο το εστιατόριο και το ταμείο άδειο. Η Μελέκ υποψιάζεται τον Βεϊσελ αλλά δεν λέει τίποτα στη Φεριντέ. Η θεραπεία της Ζεϊνέπ πηγαίνει πολύ καλά και η οικογένεια οργανώνει ένα δείπνο προς τιμή της για να την εμψυχώσουν.

Καλούν και την Πελίν να παρευρεθεί. Η Αρζού υποφέρει στη φυλακή και όλος ο θάλαμος την κοροϊδεύει. Η Γκόντζα βρίσκει το όπλο στην αποθήκη. Θυμάται τα χρόνια που πέρασε δίπλα στην Αρζού, τις προσβολές και τα βασανιστήριά της και σκέφτεται πως αν καταστρέψει το όπλο η Αρζού δεν θα βγει ποτέ από τη φυλακή. Αποφασίζει να θάψει το όπλο στον κήπο. Στη συνέχεια όμως παίρνει πάλι το όπλο και πηγαίνει να επισκεφθεί την Αρζού στη φυλακή. Ο Νετζντέτ προσλαμβάνει έναν άντρα, τον Μουζαφέρ για να πάρει εκείνος την ευθύνη για το έγκλημα της Αρζού. Ο Νετζντέτ δώσει λεφτά στον Μουζαφέρ και θα φροντίσει την οικογένειά του όσο καιρό εκείνος θα είναι στη φυλακή. Η Αρζού τηλεφωνεί στον Νετζντέτ και του παραπονιέται για την επίσκεψη της Γκόντζα και εκείνος της κλείνει το τηλέφωνο. Ο Νετζντέτ θυμώνει με την Γκόντζα επειδή ενεργεί μόνη της χωρίς να τον συμβουλευθεί και του λέει ψέματα…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved