Media

Ξέσπασε η Έλενα Χριστοπούλου – Τα έχωσε σε όσους κατέκριναν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Gossip-tv Team

Μπουρλότο έγινε η Έλενα Χριστοπούλου στην Ελένη Μενεγάκη.

Η manager και booker μοντέλων ρωτήθηκε από την Ελένη για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου κι αν τελικά είναι γνωστό μοντέλο στο εξωτερικό κι αν έχει κάνει την καριέρα αυτή που λέει και η Έλενα ξέσπασε!
Η Ελένη τη ρώτησε: «Τελικά Έλενα η Ηλιάνα κάνει καριέρα στο εξωτερικό ή δεν κάνει; Ζει ή δεν ζει στο εξωτερικό; Δεν έχω καταλάβει…»!
Και η Έλενα είπε σε έντονο ύφος: «Ζει στην Αμερική σχεδόν επτά χρόνια. Παλεύει μόνη της από μικρό παιδί. Όταν γνωριστήκαμε και την ανέλαβα, μετά από λίγο καιρό, έφυγε στο εξωτερικό, Γερμανία, Ιταλία και μετά Νέα Υόρκη. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Δεν μπορούμε να σύρουμε το βιογραφικό ή να κάθεται να λέει: να τότε έκανα Dolce & Gabbana, τότε έκανα εκείνο, τότε έκανα το άλλο… Φαίνεται η φινέτσα της, το ήθος της, το πώς περπατάει ότι είναι ένα μοντέλο εξωτερικού είτε μας αρέσει είτε όχι… Φυσικά σε κάποιους μπορεί να μην αρέσει. Κάποιοι έχουν κόμπλεξ με τους ανθρώπους που πετυχαίνουν, αυτό είναι γεγονός. Είναι ένα κορίτσι που ήρθε και άνθισε. Είναι ένα καστανό κορίτσι, Ελληνιδάρα, που λείπει από την ελληνική αγορά, είναι κάτι άλλο»!

Η Έλενα τα είπε και σίγουρα έκλεισε πολλά στόματα!
Δείτε όσα είπε στην Ελένη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved