Elif: Η Αλιγιέ προειδοποιεί την Αρζού πως θα τη διώξει από το κτήμα εάν…
Media

Elif: Η Αλιγιέ προειδοποιεί την Αρζού πως θα τη διώξει από το κτήμα εάν…

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Elif, η θεία της Φεριντέ, η Μελαχάτ, γνωρίζει τη Μελέκ.

Η Μελέκ βλέπει τη Φεριντέ να πληρώνει για το φαγητό της θείας της και η Μελέκ της λέει πως πλέον τη θεωρεί μέλος της οικογένειάς της και δεν χρειάζεται να αφήσει χρήματα. Η Αρζού αναγκάζει την Κιράζ να πετάξει το φαγητό, που της είχε ζητήσει να φτιάξει η Αλιγιέ και της δίνει ένα καινούριο μενού. Επίσης λέει στην Γκόντζα να προσέχει τις κινήσεις της και να μην ξεχνάει για ποιον δουλεύει. Η Αρζού ξαφνιάζεται όταν μαθαίνει από την Γκόντζα πως η Ελίφ δεν αποκαλεί τη Μελέκ «μαμά» αλλά «θεία».

Η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ πηγαίνουν στο εστιατόριο για να δουν τη Μελέκ και εκείνη χαίρεται πολύ όταν τους βλέπει. Όμως η χαρά του ζευγαριού δεν κρατάει πολύ καθώς όταν επιστρέφουν στο κτήμα βλέπουν την Αρζού. Ο Σελίμ είναι έξαλλος. Ο Κενάν και η Αλιγιέ τους εξηγούν πως είναι αναγκασμένοι να ανεχθούν την παρουσία της Αρζού αλλά ο Σελίμ τους ζητάει να διαλέξουν. Αν μείνει στο κτήμα η Αρζού αυτός και η γυναίκα του θα μετακομίσουν. Η Αρζού λέει στον Σελίμ πως η Αλιγιέ και ο Κενάν πιστεύουν στην αθωότητά της και πως μάλιστα πήγαν στο σπίτι του πατέρα της για να τη φέρουν πίσω. Ο Σελίμ δεν μπορεί να το πιστέψει.

Τελικά αποφασίζει να μείνει στο κτήμα εξαιτίας της μητέρα του αλλά παραμένει με τη Ζεϊνέπ στο δωμάτιό τους. Ο Κενάν και η Αλιγιέ δείχνουν κατανόηση στον Σελίμ και τη Ζεϊνέπ και δεν είναι ευχαριστημένοι από την κατάσταση, που επικρατεί στο σπίτι. Η ένταση στο σπίτι επηρεάζει αρνητικά την Τουγτσέ. Η Αλιγιέ προειδοποιεί την Αρζού πως θα τη διώξει από το κτήμα εάν συμβεί το παραμικρό σε κάποιον από την οικογένεια. Ο Κενάν επισκέπτεται τους αγρότες και ο Ρατζίπ ενημερώνει τον Νετζντέτ. Ο Μελίχ και η Μελέκ προσπαθούν να βρουν έναν τρόπο να πάρουν πίσω την Ελίφ παρά τις απειλές του Νετζντέτ…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved