Elif: H Αλιγιέ με λύπη της διαπιστώνει πως ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ έχουν φύγει από το σπίτι
Media

Elif: H Αλιγιέ με λύπη της διαπιστώνει πως ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ έχουν φύγει από το σπίτι

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Elif, o Κενάν λέει στους αγρότες ότι θα κάνει ότι μπορεί για να τους βοηθήσει να αποπληρώσουν τα χρέη τους.

Η Αρζού τηλεφωνεί στον Νετζντέτ και του λέει πως της φέρονται άσχημα στο κτήμα και θέλει να επιστρέψει στο σπίτι του αλλά εκείνος της ξεκαθαρίζει πως δεν θα φύγει από το κτήμα με καμία αφορμή και της κλείνει το τηλέφωνο. Η Αρζού πηγαίνει στο δωμάτιο της Ζεϊνέπ, τη μεταφέρει μέχρι τις σκάλες και της με απειλητικό ύφος της λέει πως είναι απαραίτητο να τα πάνε καλά διαφορετικά μπορεί να της συμβεί κάποιο ατύχημα. Όταν η Ζεϊνέπ λέει στον Σελίμ πως θέλει να φύγει από το κτήμα εκείνος κατηγορεί την Αρζού αλλά εκείνη αρνείται κάθε ευθύνη. Όλοι ζητάνε από τον Σελίμ να ηρεμήσει και εκείνος εκνευρίζεται ακόμη περισσότερο.

Αργότερα λέει στη Ζεϊνέπ πως θα βρει μια λύση. Την επόμενη μέρα η Αλιγιέ με λύπη της διαπιστώνει πως ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ έχουν φύγει από το σπίτι. Ο Κενάν βρίσκει τη μητέρα του στο δωμάτιο τους να κλαίει. Και εκείνος είναι λυπημένος και θυμωμένος επειδή έφυγαν. Τηλεφωνεί στον Σελίμ αλλά δεν τον βρίσκει. Η Ιπέκ λυπάται όταν μαθαίνει πως ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ έφυγαν. Δεν καταλαβαίνει για ποιο λόγο άλλαξαν γνώμη και τηλεφωνεί στον Σελίμ. Ο Σελίμ της απαντάει και της εξηγεί πως δεν μπορούσε πλέον να γίνει κάτι άλλο. Τη διαβεβαιώνει πως είναι και οι δυο καλά μαζί με τη Μελέκ και δεν πρέπει να ανησυχεί.

Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ πηγαίνουν στο σπίτι του Μελίχ και εκείνος τους καλοδέχεται μαζί με τη Μελέκ. Ο Σελίμ τους εξηγεί τι συνέβη και επιμένει πως δεν καταλαβαίνει για ποιο λόγο επέστρεψε η Αρζού στο κτήμα. Ο Μελίχ και η Μελέκ τους ζητούν να δείξουν εμπιστοσύνη στον Κενάν καθώς είναι σίγουροι πως έχει κάποιον σοβαρό λόγο. Η Μελέκ έχει επιθυμήσει την Ελίφ και νιώθει απελπισμένη επειδή τώρα που είναι η Αρζού στο κτήμα δεν μπορεί να πάει να τη δει. Ο Βεϊσέλ, ο Μουράτ και η Τουλάι δυσκολεύονται πολύ αφού ζουν στο πλυντήριο αυτοκινήτων. Η κατάσταση έχει επηρεάσει άσχημα τον Μουράτ και η Τουλάι λέει στον Βεϊσέλ πως με τις οικονομίες της μπορούν να νοικιάσουν ένα σπίτι αλλά εκείνος αρνείται. Η Φεριντέ λαμβάνει τον πρώτο μισθό της και είναι πολύ χαρούμενη.

Θέλει να βγουν με τον Μουράτ και να πληρώσει εκείνη αλλά ο Μουράτ τη συμβουλεύει να κρατήσει τα χρήματά της για τις σπουδές της. Και ο Μουράτ θέλει να επιστρέψει στο σχολείο. Η Φεριντέ του υπόσχεται να τον βοηθήσει όπως μπορεί και τον κάνει πολύ ευτυχισμένο. Η Μελαχάτ έρχεται πάλι στο εστιατόριο και παίρνει τα χρήματα της Φεριντέ…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved