Σοφία Βογιατζάκη: Μιλά για το ρόλο της στη σειρά «Ελεύθερη σχέση»
Media

Σοφία Βογιατζάκη: Μιλά για το ρόλο της στη σειρά «Ελεύθερη σχέση»

Μια αγαπημένη ηθοποιός της ελληνικής τηλεόρασης επέστρεψε στη μικρή οθόνη σε ένα πολύ τρελό και... ελεύθερο ρόλο.

Η Σοφία Βογιατζάκη σε πρόσφατη συνέντευξη της μιλά για όσα βλέπουμε στη νέα σειρά του Open tv.

Η Μάγδα είναι γραμματέας όχι σε έναν, ούτε σε δύο, αλλά σε τρεις ψυχολόγους. Πώς τα βγάζει πέρα;
«Με τη δική της τρέλα. Η Μάγδα είναι ένας άνθρωπος που δεν έχει καμία επαφή με την τεχνολογία, καταλαβαίνει αυτά που θέλει, μπερδεύει τα ονόματα των ασθενών, δεν ξέρει πώς λειτουργεί το τηλεφωνικό κέντρο και δεν πετυχαίνει σωστά ούτε τους καφέδες. Ουσιαστικά, άλλα της λες και άλλα καταλαβαίνει. Το ζήτημα σε αυτήν τη ζωή είναι να μην επικοινωνείς, αλλιώς την πάτησες (σ.σ. γέλια). Έχει μια πολύ αγαπησιάρικη σχέση με τη Δήμητρα Ματσούκα, με την οποία γελάμε πολύ, όπως και με τον Σπύρο Πούλη και την Άννα Μενενάκου. Και κάποια στιγμή αρχίζει να φλερτάρει με τον Φίλιππο»

Πώς εκδηλώνει το ενδιαφέρον της για αυτόν; «Σιγά σιγά θα αρχίσει να φαίνεται αυτό. Γιατί ποιον άλλον θα μπορούσε να ερωτευτεί η Μάγδα; Ο Φίλιππος είναι πιο τρελός από όλους! Η Μάγδα έχει μια φωτογραφία του στο κινητό της και τον χαζεύει συνέχεια. Αργότερα δε του κάνει και ζήλιες και ο Φίλιππος τη θεωρεί τρελή»

Γνωρίζει το ενδιαφέρον του Φίλιππου για την Κλαίρη; «Η Μάγδα προφανώς βλέπει τι γίνεται, αλλά ξέρει και τα θέματα της Κλαίρης και ότι είναι μπλεγμένη. Γνωρίζει τι συμβαίνει μέσα στο γραφείο αλλά όχι και στην προσωπική ζωή των άλλων ηρώων», λέει η ηθοποιός στο «όλα για τα σίριαλ»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved