Elif: Η Αρζού απελπισμένη κάνει απόπειρα αυτοκτονίας παίρνοντας χάπια
Media

Elif: Η Αρζού απελπισμένη κάνει απόπειρα αυτοκτονίας παίρνοντας χάπια

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Elif, η Αλιγιέ φροντίζει την Ελίφ και λυπάται που εξαιτίας τους το κοριτσάκι στερείται τη μητέρα του.

Αποφασίζει να μη τη στείλει σχολείο και της λέει πως θα την πάει κάπου ξεχωριστά. Η Αλιγιέ πηγαίνει την εγγονή της στο εστιατόριο της Μελέκ και η Ελίφ είναι πολύ χαρούμενη, που βλέπει τη μητέρα της. Η Μελέκ ξαφνιάζεται όταν βλέπει την Αλιγιέ μαζί με την Ελίφ. Εκείνη της λέει πως τα ξέρει όλα και η Μελέκ δεν ξέρει τι να της απαντήσει. Οι δύο γυναίκες έχουν μια ειλικρινή συζήτηση. Η Αλιγιέ απολογείται στη Μελέκ και της λέει πως ο Κενάν έχει δικαίωμα να μάθει την αλήθεια για την Ελίφ και πως έτσι θα επιστρέψει στις ζωές τους η γαλήνη, που έχασαν. Η Μελέκ λέει στην Αλιγιέ πως ο Νετζντέτ απήγαγε την Ελίφ και απείλησε να τη σκοτώσει αν μιλούσε στον Κενάν.

Η Αλιγιέ γίνεται έξαλλη και λέει στη Μελέκ πως η Ελίφ είναι πλέον υπό την προστασία της και θα κρατήσει το μυστικό τους μέχρι να λυθεί το θέμα του Νετζντέτ. Τα λόγια της ανακουφίζουν τη Μελέκ. Η Τουγτσέ είναι δίπλα στη μητέρα της και στενοχωριέται που τη βλέπει σε άσχημη κατάσταση. Η Αρζού έχει κατάθλιψη και δεν μπορεί να σταματήσει να κλαίει. Στενοχωριέται επειδή βλέπει την Αλιγιά να φροντίζει την Ελίφ. Τηλεφωνεί στον Νετζντέτ και του λέει πως της ξέφυγε μπροστά στην Αλιγιέ η αλήθεια για την Ελίφ και κατέστρεψε τα πάντα. Ζητάει τη βοήθειά του. Ο Νετζντέτ θυμώνει με την Αρζού επειδή είπε την αλήθεια στην Αλιγιέ και της ζητάει να μην του τηλεφωνήσει ξανά. Η Αρζού απελπισμένη κάνει απόπειρα αυτοκτονίας παίρνοντας χάπια. Ο Νετζντέτ και ο Ερκούτ προσπαθούν να βρουν έναν τρόπο για να εμποδίσουν την Αλιγιέ από το να πει στον Κενάν πως η Ελίφ είναι κόρη του. Η Γκόντζα πηγαίνει πρωινό στο δωμάτιο της Αρζού αλλά η πόρτα είναι κλειδωμένη.

Ο Σελίμ πηγαίνει στο κτήμα για να πάει τα παιδιά στο σχολείο αλλά μαθαίνει πως η Αλιγιέ έχει πάει βόλτα με την Ελίφ. Εκείνη τη στιγμή ακούει τις φωνές της Γκόντζα να ζητάει βοήθεια. Ο Σελίμ σπάει την πόρτα από το δωμάτιο της Αρζού και τη βρίσκουν χωρίς τις αισθήσεις της με άδεια μπουκάλια από χάπια γύρω της. Ο Σελίμ και η Γκόντζα τη μεταφέρουν αμέσως στο νοσοκομείο. Η Γκόντζα τα βάζει με τον εαυτό της επειδή δεν πήγε νωρίτερα να δει την Αρζού και ενημερώνει τον Νετζντέτ. Η κατάσταση του Κενάν είναι καλή και παίρνει αμέσως εξιτήριο από το νοσοκομείο. Ο Μελίχ δεν φεύγει στιγμή από το πλευρό του. Ο Βεϊσέλ προσπαθεί να βρει έναν τρόπο για να κάνει την Τουλάι να τον συχωρήσει. Ο Μουράτ έχει μια ιδέα…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved