Οι celebrities που «ανακαλύψαμε» το 2018!
Media

Οι celebrities που «ανακαλύψαμε» το 2018!

Ποιους να πιάσουμε και ποιους να αφήσουμε! Σε μία χρονιά, όπου τα reality έδιναν και έπαιρναν στην ελληνική τηλεόραση, το 2018 σίγουρα θα περάσει στην ιστορία ως το έτος με τους περισσότερους διάττοντες αστέρες στον κόσμο της ελληνικής σόουμπιζ!

Σημαντικοί αθλητές που όμως δεν ήταν ευρέως γνωστοί, εντυπωσιακά μοντέλα με τέλειες αναλογίες, νέοι με όνειρα και διάθεση να αγαπήσουν και να αγαπηθούν πήραν τα... 15 λεπτά δημοσιότητας που... δικαιούνταν νομοτελειακά! Κάποιοι πήραν και πολύ παραπάνω γιατί το άξιζαν. Ας δούμε ποιοι είναι αυτοί!

Επειδή το καλό πρέπει να ανταμείβεται, ειδικά όταν πρόκειται για τον αθλητισμό, θα αναφερθούμε στον Στέφανο Τσιτσιπά ο οποίος αποθεώθηκε για τις μεγάλες τουαποθεώθηκε για τις μεγάλες του επιτυχίες και κατάφερε να κάνει τους Έλληνες -που είναι ξεκάθαρα ποδοσφαιρόφιλοι και μπασκετόφιλοι- να μιλάνε για… τένις.

stefanostsitsipas98 38424795 1093270594182849 1987455893855272960 n

Θυμάστε από πού "ξεφύτρωσαν" η Ιωάννα Τούνη και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου; Από εκεί από όπου αναδείχθηκε νικήτρια φυσικά η η Ραμόνα Βλαντή. Όλες τους χρωστάνε την αναγνωρισιμότητά τους στο My Style Rocks και το 2018!

Και ύστερα ήρθε η παρέα του Πάνου Ζαρλά, της Στέλλας Μιζεράκη, του Σωκράτη, του Παναγιώτη Θεόφιλου, του Δώρου Παναγίδη και της Αθηνάς Χρυσαντίδου από το Power Of Lοve για να μας οδηγήσει σε νέες περιπέτειες. Ίντριγκες, φλερτ, εντάσεις και πολύς έρωτας και στο προσκήνιο γοητευτικοί νέοι και όμορφες νεαρές κοπέλες.

Φυσικά δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τους σταρ του Survivor 2, τον μεγάλο νικητή Ηλία Γκότση, την Κατερίνα Δαλάκα που στον αθλητικό στίβο ήταν πασίγνωστη λόγω των επιδόσεών της, τον Σώζων Παλαίστρο Χάρο με το... περίφημο όνομα, την Ντάρια Τουρόβνικ και τα... άλλα παιδιά που έγιναν και εκείνα... σταρ μέσα στο 2018! Βέβαια, υπήρξε και το... αντίπαλο δέος του ριάλιτι περιπέτειας του ΣΚΑΪ, το Nomads 2 όπου και εκεί συναντήσαμε πολλούς νέους και wannabe celebrities.

Ο Γρηγόρης Μόργκαν που έφτασε στον τελικό και κονταροχτυπήθηκε με τον μεγάλο νικητή Στέλιο Χανταμπάκη, ο Αλέξανδρος Σήαρς, η Αθηνά Κωστοπούλου και η Μαριάννα Καμαρωτάκη ήταν η πιο... πρόσφατη φουρνιά celebrities.

Γρηγόρης Μόργκαν

Το ταλέντο της στο σίριαλ Γυναίκα χωρίς όνομα την έκανε να ξεχωρίσει. Ο λόγος για την Ντόρα Μακρυγιάννη η οποία όσο πάει κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος στον κόσμο της υποκριτικής αλλά και τις εντυπώσεις.

Και ερχόμαστε στο πιο πρόσφατο Greece' s Next Top Model που σάρωσε σε τηλεθέαση και μας έμαθε πως η ομορφιά είναι αρετή μόνο όταν συνοδεύεται από καλοσύνη και άρτιο χαρακτήρα. Από το ριάλτι μοντέλων μάθαμε την Μέγκι Ντρίο, την Ειρήνη Ερμίδου και την Ειρήνη Καζαριάν που ήταν και η μεγάλη νικήτρια. Την Εβελίνα Σκίτσκο και την Ηλιάννα Παπαγεωργίου. Μεγάλη αποκάλυψη ήταν ο Δημήτρης Σκουλός που του έδινε και καταλάβαινε σε σκληρή κριτική στα κορίτσια και αν και ήταν διεθνώς αναγνωρισμένος ήδη ως κορυφαίος σχεδιαστής μόδας ο Άγγελος Μπράτης, μέσω του παιχνιδιού έγινε ευρέως γνωστός στο κοινό.

n

Φυσικά δεν ξεχνάμε και τους συντρόφους ήδη γνωστών γυναικών της ελληνικής σόουμπιζ που βλέπουν πλέον τα πρόσωπά τους συνεχώς να παίζουν στην τηλεόραση ή στα περιοδικά. Όπως ο Λευτέρης Σουλτάτος που χάρη στον έρωτά του με τη Βάσω Λασκαράκη, αν και γνωστός στον χώρο της γαστρονομίας, τώρα απέκτησε ακόμα μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved