«MasterChef»: Πού μαγειρεύουν οι παίκτες σήμερα που έχουν σβήσει τα φώτα;
Media

«MasterChef»: Πού μαγειρεύουν οι παίκτες σήμερα που έχουν σβήσει τα φώτα;

Τους γνωρίσαμε μέσα από το MasterChef, όπου είχαν πάει για να δείξουν το ταλέντο τους, να μάθουν νέα πράγματα και γιατί όχι να κερδίσουν το μεγάλο έπαθλο.

Μπορεί ο νικητής να ήταν ένας, αλλά όλοι βρήκανε δουλειά στο αντικείμενο που αγαπάνε.

Ο μεγάλος κερδισμένος του ριάλιτι μαγειρικής, Τιμολέων Διαμαντής, αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού δεν διεκδίκησε θέση σε κουζίνα είτε μεγάλου ξενοδοχειακού συγκροτήματος είτε κάποιου γκουρμέ εστιατορίου. Αντιθέτως προτίμησε να το... ρίξει στα ταξίδια όχι για λόγους αναψυχής αλλά κυνηγώντας ευκαιρίες μαγειρικής εκπαίδευσης. Βρέθηκε στην, Αμερική, στον Καναδά και στην Κύπρο, ενώ εδώ και λίγες ημέρες έχει βγει στον ιντερνετικό αέρα και στο κανάλι του στο Youtube με συνταγές δικές του, διανθισμένες με tips και πρωτότυπες ιδέες. Επιλογή του Τιμολέοντος είναι η κάθε συνταγή να παρασκευάζεται σε ειδικά διαμορφωμένα σημεία σε εξωτερικούς χώρους και όχι σε στούντιο. Μάλιστα, τα πρώτα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στον τόπο καταγωγής του με-γάλου νικητή, τον Βόλο, σε περιοχές μοναδικές από πλευράς φυσικού τοπίου. Ο Χρήστος Γλωσσίδης, που βρέθηκε στον τελικό με τον Τιμολέοντα, αλλά δεν κατάφερε να αναδειχθεί εκείνος μεγάλος νικητής, αποφάσισε να κυνηγήσει το όνειρο του στην Ελλάδα. Η αγάπη του για την ασιατική κουζίνα παραμένει μεγάλη και αυτός είναι και ο λόγος που απασχολείται ως σου σεφ σε ένα από πιο γνωστά εστιατόρια της Μυκόνου, που ήρθε φέτος και στην Αθήνα.

Σύμφωνα με το tvέθνος, ο Αργύρης Αγλαμίσης και ο Κωνσταντίνος Συμεωνίδης από την άλλη, δύο νέοι που γνωρίστηκαν μέσα στο «Master Chef» και έμελλε να γίνουν δύο καλοί φίλοι, έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους αυτήν τη φορά σε Θεσσαλονικιώτικο στέκι. Οι δύο σεφ είναι πλέον υπεύθυνοι στην κουζίνα γνωστού μπαρ-ρέστοραν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, δημιουργώντας καθημερινά μεσογειακά πιάτα και φυσικά γλυκά που έχουν τρελάνει το κοινό.

Διπλά επαγγελματικά καθήκοντα απέφερε στη Μάγκυ Ταμπακάκη το «Master Chef». Αφενός εκτελεί χρέη κριτή στο «MasterChef Junior» και αφετέρου ασχολείται με το private cooking έχοντας την επιμέλεια επαγγελματικών και όχι μόνο, γευμάτω για πελάτες υψηλών γαστρονικών απαιτήσεων.

Η Μάγκυ συνεργάζεται και με τη Γωγώ Δελογιάννη που συμμετείχε στο MasterChef 1, η οποία ηγείται γαστρονομικής ομάδας σε εστιατόριο της Αθήνας, με συνταγές που υμνούν την ελληνική παραδοσιακή κουζίνα.

Πιστός στο παραδοσιακό στοιχείο έμεινε και ο Γιώργος Φασιλής, από το Κρανίδι Ερμιονίδας. Έπειτα από πολυετή εμπειρία σε εστιατόρια της Γαλλίας αλλά και σε πολύ μεγάλα ξενοδοχεία της Ελλάδας, μετά τη συμμετοχή του στο παιχνίδι ο Γιώργος αποφάσισε να επιστρέψει στην πατρίδα του και εκμεταλλευόμενος την αναγνωρισιμότητα που αποκόμισε από το παιχνίδι ανέλαβε την οικογενειακή επιχείρηση εστίασης στον τόπο του.

Μεγάλος κερδισμένος από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι μαγειρικής του Star υπήρξε και ο Σελίμ Σελτζούκ. Γεννημένος στο Ντιγιάρμπακιρ της Τουρκίας, μεγαλωμένος στη Σερβία και με κουρδική καταγωγή, ο Σελίμ πριν δηλώσει συμμετοχή στο παιχνίδι διατηρούσε μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας. Σήμερα συνεχίζει να βρίσκεται στο τιμόνι του εστιατορίου, ωστόσο ήδη αναζητά πλησίον του μαγαζιού του μεγαλύτερο χώρο, μια και η πελατεία του από τη στιγμή που βγήκε από το παιχνίδι αποζητά ολοένα και περισσότερο τις παραδοσιακές τουρκικές και κουρδικές συνταγές του.

Δουλειά όμως μετά τη συμμετοχή τους στο «Master Chef» βρήκαν ο Σάββας Λαχανίδης, σε μεγάλο εστιατόριο της Αθήνας, ο Τζώρτζης Παπανικολάου -όλο το καλοκαίρι εργαζόταν σε εστιατόριο της Μυκόνου-, η Γωγώ Κωστάκη που επιμελείται μενού σε ένα από τα new entry για καφέ και μπραντς στη Γλυφάδα και ο Δημήτρης Τσίκιλης, ο οποίος αποτελεί μέλος μεγάλης μαγειρικής ομάδας στην κουζίνα πολυτελούς ξενοδοχειακής μονάδας στην Αθήνα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved