Το Τατουάζ: Η τυχαία συνάντηση του Αλέξανδρου με τη Νικόλ στην παμπ έχει κακό τέλος
Media

Το Τατουάζ: Η τυχαία συνάντηση του Αλέξανδρου με τη Νικόλ στην παμπ έχει κακό τέλος

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς To τατουάζ, ο Τόνυ κρύβει την αλήθεια από την Τατιάνα για το τηλεφώνημα που δέχτηκε, παίρνει τον Στρατηγό και τον απειλεί.

Ο Αλέξανδρος με την Άννα τα ξαναβρίσκουν, αφού εκείνος απολογείται για όλα. Ο Χάρης σκαρώνει μια πλάκα στον Νικόλα και την Αθηνά και τους «εκδικείται» για όλα όσα του έχουν κάνει τόσο καιρό. Στο μεταξύ, η Ελένη έχει ένα ξέσπασμα μπροστά στον Φίλιππο και του εξομολογείται πώς αισθάνεται πραγματικά. Η Σάσα φτάνει όλο και πιο κοντά στο να πάρει αυτό που θέλει από την Όλγα. Ο Νικόλας δείχνει στον Χάρη το δαχτυλίδι αρραβώνα που πήρε για την Αθηνά! Η Μαργκώ με τη Νικόλ συνεχίζουν να παγιδεύουν την Αμαλία. Ο Στρατηγός ετοιμάζει μια επίθεση άνευ προηγουμένου προς τον Τόνυ. Ο Αλέξανδρος συναντάει την Νικόλ και της μιλάει ειλικρινά γι’ αυτό που έκανε τότε στην Όλγα. Η Σάσα κάνει μια αιφνιδιαστική επίσκεψη στο σπίτι της Όλγας, ενώ αυτή είναι εκεί με τη Λήδα και την πιάνει εντελώς απροετοίμαστη!

Η τυχαία συνάντηση του Αλέξανδρου με τη Νικόλ στην παμπ έχει κακό τέλος, αφού ο εκείνος δεν είναι διατεθειμένος να ξεχάσει την απαράδεκτη συμπεριφορά της Νικόλ στο δικαστήριο της Όλγας και της μιλά με προσβλητικό τρόπο. Στο μεταξύ, στην Αθήνα ο Νικόλας πηγαίνει με την Αθηνά σε ένα πολύ ωραίο εστιατόριο... Της κάνει ερωτική εξομολόγηση και πρόταση γάμου, χωρίς να έχει υπολογίσει την «παρέμβαση» του Χάρη… Ο Ορφέας βγαίνει από το νοσοκομείο και η απαίτηση της Ελένης για διαζύγιο οξύνει τόσο πολύ τα πράγματα, που ο καβγάς τους φτάνει στα άκρα με αποτέλεσμα ο Ορφέας να φύγει από το σπίτι και να εξαφανιστεί. Ο Τόνυ και η Τατιάνα βγαίνουν για φαγητό, αλλά η επιστροφή τους επιφυλάσσει μια δυσάρεστη έκπληξη. Το σχέδιο του Στρατηγού υλοποιείται με τον πιο σατανικό τρόπο και το ζευγάρι τρακάρει…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved