Μιχάλης Μαρίνος: Αποκαλύπτει τις εξελίξεις στη σειρά «Έλα στη θέση μου»
Media

Μιχάλης Μαρίνος: Αποκαλύπτει τις εξελίξεις στη σειρά «Έλα στη θέση μου»

Ο Μιχάλης Μαρίνος αποκάλυψε τις εξελίξεις της σειράς «Έλα στη θέση μου».

Τι σημαίνει η Φαίη για τον Δαμιανό;

Η Φαίη είναι η αρχή και το τέλος του Δαμιανού.

Δυστυχώς, όμως, δεν τον αγαπάει. Δεν το αντιλαμβάνεται;

Όπως κάθε πολύ ερωτευμένος άνθρωπος, δεν θέλει να καταλάβει ότι τον κοροϊδεύει. Ο Δαμιανός είναι ο πιο ρομαντικός από όλους τους ήρωες της σειράς. Είναι τόσο υποταγμένος στον ερωτά του για τη Φαίη, που συγχωρεί τα πάντα, ξεχνάει τα πάντα και είναι έτοιμος να τα δώσει όλα στη γυναίκα που έχει αγαπήσει. Είναι πιστός σε αυτό από την πρώτη στιγμή μέχρι και σήμερα που μιλάμε.

Θα την παντρευτεί;

Δεν ξέρω τι θα γίνει στο απώτερο μέλλον, αλλά στο άμεσο τολμώ να πω πως όχι, θα το ήθελε πολύ, αλλά δεν θα γίνει.

Η Φαίη προσπαθεί να πάρει την κόρη της από τον Βλάαη και τη Μίκα. Ο Δαμιανός θα τη στηρίξει;

Θα τη στηρίξει με μια δυσκολία, γιατί το να μπαίνει ξαφνικά ανάμεσα τους ένα μωρό, και για τον Δαμιανό δεν είναι το καλύτερο. Φυσικά, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά αν ήταν δικό του. Γενικά, ο Δαμιανός στηρίζει τη Φαίη σε οτιδήποτε θελήσει να κάνει.

Ο Δαμιανός κρύβεται πίσω από την απαγωγή του μωρού;

Ο Δαμιανός βοηθάει τη Φαίη να ανακαλύψουν ποιος έκανε την απαγωγή και για ποιους λόγους, χρησιμοποιώντας και ανθρώπους που δεν θα ήθελε να χρησιμοποιήσει.

Θα δούμε ότι η απαγωγή φέρνει κοντά τη Φαίη και τον Βλάση. Ο Δαμιανός θα το αντιληφθεί;

Δεν ξέρω. Ο Δαμιανός κάποια στιγμή θα θυμώσει πολύ.

Πιστεύεις ότι μπορεί να τον δούμε να συμμαχεί με τον Βλάση εναντίον της Φαίης;

-Τόσα χρόνια έχουμε δει πολλά. Έχουμε δει τη συμμαχία της Φαίης και της Ρενάτας. Δεν αποκλείεται να συμβεί και αυτό. Είναι μέσα στο κομμάτι των ανατροπών. Τίποτα δεν είναι απίθανο στο «Έλα στη θέση μου».

Θα ήθελες ο Δαμιανός να απαγκιστρωθεί από τη Φαίη;

Ως Μιχάλης, θα προτιμούσα η Φαίη να απαγκιστρωθεί από τα υπόλοιπα και να επιστρέψει στον Δαμιανό. Να τον αγαπήσει πραγματικά, να αναγνωρίσει την αγάπη του. Βέβαια, είναι δύσκολος άνθρωπος, αλλά και εκείνη δεν είναι και το πιο γλυκό κορίτσι του κόσμου. Ίσως μοιάζουν τόσο πολύ, που τελικά να μην κάνουν μαζί.

Από τη μία συγχωρεί τα πάντα στη Φαίη και από την άλλη έστειλε την ίδια του την αδελφή στη φυλακή. Τι άνθρωπος είναι τελικά;

Δεν ξέρω, και εγώ αναρωτιέμαι κάθε φορά που παίρνω ένα σενάριο και μου έρχονται καινούργια στοιχεία. Αλλά μπορώ να σου πω ότι ο Δαμιανός είναι βαθιά προβληματικός, είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός στο My TV!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved