Elif: Στο νοσοκομείο η Ζεϊνέπ είναι συνεχώς στο πλευρό του Σελίμ
Media

Elif: Στο νοσοκομείο η Ζεϊνέπ είναι συνεχώς στο πλευρό του Σελίμ

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Elif, η Μελέκ ζητάει από τον Μελίχ να πείσει τον Κενάν να μείνει μακριά από τον Νετζντέτ.

Η Τουγτσέ και η Ελίφ ανησυχούν πολύ για τον Σελίμ. Η Ιπέκ τους λέει πως έχει γρίπη και για αυτό μένει μακριά από το σπίτι για να μην αρρωστήσουν και αυτές. Η Φεραγιέ βλέπει τον Σερντάρ στο κτήμα και ρωτάει την Ιπέκ ποιος είναι. Η Ιπέκ της λέει πως είναι ξάδελφος της Αρζού και η πληροφορία της εξάπτει το ενδιαφέρον γιατί δεν είχε ακούσει κάτι ποτέ πριν για αυτόν. Τον βρίσκει πολύ γοητευτικό. Η Ιπέκ και η Αλιγιέ δεν χαίρονται καθόλου όταν διαπιστώνουν πως η Φεραγιέ συμπεριφέρεται πολύ θερμά απέναντι στον Σερντάρ και βρίσκεται στο κτήμα συνεχώς εξαιτίας του.

Η Αλιγιέ ξαφνιάζεται όταν βλέπει τον Σερντάρ στο κτήμα και ακόμα περισσότερο όταν η Αρζού της ανακοινώνει πως θα τον φιλοξενήσουν για κάποιο διάστημα. Κανένας στο κτήμα δεν συμπαθεί τον Σερντάρ και φοβούνται μήπως η παραμονή του εκεί γίνει μόνιμη. Ο Κενάν ενοχλείται από τη συμπεριφορά του Σερντάρ. Λέει στην Αρζού πως δεν πιστεύει ότι ο Σερντάρ είναι ξάδελφος της και δεν θέλει να τον δει εκεί όταν επιστρέψει το βράδυ από τη δουλειά. Η Αρζού ζητάει από τον Σερντάρ να την ακούει και να συμπεριφέρεται καλύτερα αλλά εκείνος την προειδοποιεί να μην τον πιέζει γιατί θα πει τα πάντα σε όλους στο σπίτι. Η Αρζού δεν ξέρει τι να κάνει. Στο νοσοκομείο η Ζεϊνέπ είναι συνεχώς στο πλευρό του Σελίμ. Ο Σελίμ παίρνει εξιτήριο και φεύγουν από το νοσοκομείο…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved