Αφιέρωμα στον Παντελίδη: Ο άστεγος που βοήθησε και το κοριτσάκι με καρκίνο που λάτρευε!
Media

Αφιέρωμα στον Παντελίδη: Ο άστεγος που βοήθησε και το κοριτσάκι με καρκίνο που λάτρευε!

Αποκλειστικά στην εκπομπή "Αλήθεις με τη Ζήνα" μίλησαν συγγενείς και φίλοι του Παντελή Παντελίδη.

Ζωντανός στις ψυχές των δικών του ανθρώπων παραμένει ο Παντελής Παντελίδης, σχεδόν τρία χρόνια μετά το τραγικό τροχαίο που του στοίχισε την ίδια του τη ζωή.

Ο Γ. Ζακάκης, φίλος και συνεργάτης του τραγουδιστή μίλησε από καρδιάς για όλα όσα σήμαινε στον ίδιο ο Παντελής. Ο ίδιος άνθρωπος αποκάλυψε στην κάμερα ότι ο τραγουδιστής βοηθούσε πολύ κόσμο και παρουσίασε ένα γράμμα που όπως είπε ήταν ενός άστεγου που ζούσε στον Πειραιά. "Ο Παντελής το διάβασε αυτό το γράμμα και μου είπε να πάρω τα λεφτά που μου έδινε και να επικοινωνήσω με τον άστεγο για να του τα δώσω. Αυτό έγινε Τετάρτη, μία μέρα πριν φύγει από τη ζωή ο Παντελής. Ήρθε ο άνθρωπος στο μαγαζί και είδε τους δημοσιογράφους που είχαν συγκεντρωθεί και του είπαν τι είχε συμβεί".

Ο μουσικός του Παντελή Παντελίδη, Χρήστος Βότσης είπε ότι ο τραγουδιστής ήταν αληθινός και ότι δεν έβγαζε τίποτα άλλο στον κόσμο παρά την αυθεντικότητά του και την καλοσύνη του. "Όλη αυτή η αυθεντικότητα τον έκανε αμέσως και αγαπητό" πρόσθεσε.

Μία παιδική φίλη του, η οποία είχε αποκτήσει ένα κοριτσάκι που νόσησε από καρκίνο, περιέγραψε την ιδιαίτερη ευαισθησία που επέδειξε ο τραγουδιστής και έσκυψε πάνω από το πρόβλημά τους, βοηθώντας τους όπως μπορούσε. Μάλιστα, αποκάλυψε πως ο Παντελής πήγαινε σε σύλλογο φίλων παιδιών με καρκίνο κάθε Παρασκευή και επισκεπτόταν μία έφηβη η οποία ήταν θαυμάστριά του και περνούσε πολύ χρόνο μαζί της, κάτι που έκανε εντελώς αθόρυβα και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Δείτε παρακάτω το συγκινητικό βίντεο...



©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved