Media

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Αυτή η σειρά είναι όντως σχολείο, γιατί με μαθαίνει κάθε μέρα»

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης βρίσκεται στην Μουρμούρα για έκτη σεζόν. 

Ο ηθοποιός μίλησε για την επιτυχημένη σειρά και εξήγησε που οφείλεται η επιτυχία της.

Βρίσκεστε αισίως στην 6η χρονιά της «Μουρμούρας». Περιγράψτε μου λίγο τα συναισθήματά σας

«Νιώθω υπέροχα! Πρόκειται για μια σειρά που κρατάει και θέλω να πιστεύω πως θα συνεχίσει να κρατά για χρόνια ακόμα αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, εξαιτίας όχι μόνο των ηθοποιών, αλλά και των σεναρίων, που δεν έχουν υποστεί καμία έκπτωση στην ποιότητα τους παρά τον καιρό που έχει περάσει. Η "Μουρμούρα" είναι απίστευτο σχολείο για μένα».

Δεν θα περίμενε κανείς μια τέτοια δήλωση από έναν ηθοποιό με τόσο μεγάλη πορεία όπως εσείς...

«Κι όμως! Αυτή η σειρά είναι όντως σχολείο, γιατί με μαθαίνει κάθε μέρα καινούρια πράγματα και βελτιώνει διαρκώς την υποκριτική μου τεχνική, καθώς πρόκειται για μια πολύ σπουδαία πρόταση τηλεοπτικής κωμωδίας. Είναι πρωτότυπη, συναρπαστική και αστεία και ξέρει πώς να κλείνει το μάτι στον τηλεθεατή, κάνοντας τον να πιστεύει πως πράγματι μπαίνει στο σπίτι και στη ζωή του γείτονα του».

Έξι χρόνια μετά, νιώθετε να έχετε γίνει ένα με τον Ηλία τον λογιστή;

«Όχι, σε καμία περίπτωση. Εξακολουθούμε να είμαστε δύο διαφορετικοί κόσμοι. Βλέπετε, οι ηθοποιοί είμαστε και παραμένουμε νομίζω για όλη μας τη ζωή σαν μικρά παιδιά. Ζούμε την κανονική μας ζωή, όταν όμως φτάνουμε στο πλατό ή στη σκηνή, είναι σαν να μπαίνουμε στην παιδική χαρά με ένα νέο παιχνίδι. Εκεί παίζουμε με τις ώρες τις... δανεικές ζωές που μας χαρίζονται μέσω των χαρακτήρων που υποδυόμαστε. Υπό αυτή την έννοια, οι ηθοποιοί είμαστε πολύ τυχερά πλάσματα Ζούμε πολλές ζωές σε μία» είπε στο Τηλέραμα

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved