Elif: Η Ιπέκ είναι θυμωμένη επειδή όλοι της κρατάνε μυστικά
Media

Elif: Η Ιπέκ είναι θυμωμένη επειδή όλοι της κρατάνε μυστικά

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Elif, η Τουλάι και ο Βεϊσέλ παντρεύονται και κάνουν μια μικρή γιορτή με λίγους φίλους.

Η Αρζού παίρνει το δαχτυλίδι από την Γκόντζα και ζητάει εξηγήσεις από τον Νετζντέτ αλλά εκείνος της απαντάει πως θα πρέπει να μάθει ποια είναι η θέση της, της παίρνει το δαχτυλίδι και την πετάει έξω από το σπίτι του. Ο Νετζντέτ τηλεφωνεί στην Γκόντζα και την καλεί σπίτι του λέγοντας της να μη στενοχωριέται πως και το δαχτυλίδι είναι δικό της. Η Αρζού λέει στον Σερντάρ πως θέτουν αμέσως σε εφαρμογή το σχέδιο τους και του ζητάει να πυροβολήσει τον Νετζντέτ. Ο Σερντάρ τη ρωτάει αν είναι απόλυτα σίγουρη ότι θέλει να πυροβολήσει τον πατέρα της και η Αρζού του απαντάει θετικά. Η Ιπέκ είναι θυμωμένη επειδή όλοι της κρατάνε μυστικά.

Η Τουγτσέ και η Ελίφ προσπαθούν να της φτιάξουν τη διάθεση και της ετοιμάζουν μια ωραία κάρτα. Η Ιπέκ χαίρεται πολύ με την ωραία κίνηση των κοριτσιών. Οι συνεργάτες του Νετζντέτ, οι οποίοι περιμένουν τα έγγραφα από τη γη με τα ορυχεία χρυσού, γίνονται έξαλλοι όταν δεν μπορούν να βρουν τον Νετζντέτ και διατάζουν τους άντρες τους να τον βρουν και να τον σκοτώσουν. Ο Μελίχ και ο Κενάν δουλεύουν σκληρά για την προσφορά, που έχουν κερδίσει. Όταν πηγαίνουν να υπογράψουν τα συμβόλαια μαθαίνουν πως η δουλειά ακυρώνεται και πως ετοιμάζεται κάτι καινούριο με συνέταιρο τον Νετζντέτ. Ο Μελίχ και ο Κενάν γίνονται έξαλλοι όταν βλέπουν μπροστά τους τον Νετζντέτ αλλά δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για να το αλλάξουν. Η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ επισκέπτονται τη Μελέκ στο εστιατόριο. Η Μελέκ έχει επιθυμήσει την Ελίφ…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved