«Η Μαρία Ελένη με έχει διαγράψει από το instagram. Μου κρατάει μούτρα για τη Νατάσα Καλογρίδη»
Media

«Η Μαρία Ελένη με έχει διαγράψει από το instagram. Μου κρατάει μούτρα για τη Νατάσα Καλογρίδη»

Μία νέα... κόντρα έχει ξεκινήσει στον κατά τα άλλα λαμπερό κόσμο της σόουμπιζ την οποία αποκάλυψε ο ένας από τους πρωταγωνιστές της. 

Ο λόγος για τον Νίκο Κοκλώνη ο οποίος μιλώντας στην εκπομπή Happy Day, αποκάλυψε πως η φιλία του με τη Μαρία Ελένη Λυκουρέζου περνάει σοβαρή κρίση και μάλιστα τον έχει διαγράψει και από το instagram. Ο ίδιος εξηγεί τον λόγο...

«Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου με έχει διαγράψει από το instagram. Μου κρατάει μούτρα για τη Νατάσα Καλογρίδη. Δεν με νοιάζει όμως, θα της περάσει, την αγαπάω εγώ. Η Νατάσα νομίζω ότι είναι με το μέρος μου. Θα έπρεπε. Αν και τη Μαρία Ελένη Λυκουρέζου την αγαπάω πάρα πολύ, θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ ευαίσθητο άτομο και καλό παιδί, απλά τώρα την είδε κάπως μαζί μου. Θα της περάσει. Εκείνη δεν το αποδέχτηκε; Δεν βγήκε στην Σκορδά και είπε μπράβο στη Νατάσα που τον μπαμπά μου το κάνει καλά. Είναι έξι μήνες που δεν μιλάμε. Της έστειλα ένα μήνυμα και της είπα: «Κοίτα να δεις Μαρία Ελένη μου, εγώ σε αγαπάω, σε ξέρω από πριν. Αν νομίζεις ότι έκανα κάτι λάθος, πες το μου να ξέρω πως θα το διαχειριστώ. Επειδή είσαι και κόρη της Ζωής που με αγαπούσε και την αγαπούσα, δεν θέλω ποτέ σε καμία περίπτωση να νιώθεις άσχημα για κάτι που μπορεί να έκανα. Ίσα ίσα, εγώ θέλω να είμαι δίπλα. Δεν μου απάντησε ποτέ».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved