Media

Καινούργιου για Γερμανού: «Έχω σοκαριστεί! Μετά από όλο αυτό συνέχισε να με χτυπάει»!

Gossip-tv Team

Η αιχμηρή απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου στα όσα είπε η Ναταλία Γερμανού για εκείνη μέσα από την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται»!

Η Κατερίνα απάντησε στα σχόλια της Ναταλία μιας και βρέθηκε στο στόχαστρο μετά τα σχόλια της ομάδας της την Παρασκευή για την εμφάνιση μελών του κορεατικού συγκροτήματος BTS.

Η Κατερίνα είπε μεταξύ άλλων: «Δεν έχω τίποτα με το συγκεκριμένο συγκρότημα και όντως είναι εξαιρετικοί. Θέλω να σας παρακαλέσω να λήξει εδώ όλο αυτό, γιατί ειλικρινά έχω σοκαριστεί, ανακατεύτηκα, δεν γίνεται να υπάρχει τέτοιο μίσος και τόσος φθόνος.»!

Και πρόσθεσε: «Και μέσα στο Σαββατοκύριακο, μια παρουσιάστρια που σέβομαι και αγαπάω, έχω σοκαριστεί με τις δηλώσεις της, μας έκανε και μάθημα για την κορεατική μουσική. Μετά από όλο αυτό που έχω υποστεί, συνέχισε να με χτυπάει. Ευχαριστώ Ναταλία μου! Όχι, ευχαριστώ πολύ! Πέρασα ένα πολύ ωραίο Σαββατοκύριακο. Εγώ τόσα χρόνια μιλάω μόνο με τα καλύτερα για τη Ναταλία. Δεν ξέρω για ποιο λόγο συμβαίνει όλο αυτό, αν έχει κάτι προσωπικό μαζί μου. Δεν έχω λόγια! Το πολύ πολύ να πάθω όλα αυτά που λένε Ναταλία μου! Δεν πειράζει».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved