Elif: Η Αλιγιέ ζητάει από την Αρζού να διώξει τον Σερντάρ
Media

Elif: Η Αλιγιέ ζητάει από την Αρζού να διώξει τον Σερντάρ

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Elif, ο Νετζντέτ επιστρέφει σπίτι του και η αστυνομία τον ενημερώνει πως ο Ερκούτ τους βοήθησε πολύ στην έρευνα τους για να βρεθούν οι ένοχοι της επίθεσης εναντίον του.

Ο Νετζντέτ για να ευχαριστήσει τον Ερκούτ του κάνει δώρο ένα αυτοκίνητο. Η Μελέκ συναντάει τον Κενάν και ζητάει συγνώμη επειδή σκέφτηκε ότι θα μπορούσε να πυροβολήσει τον Νετζντέτ. Ο Κενάν της δίνει ένα δώρο, που άφησε για εκείνη η Ιπέκ, πριν φύγει, με αφορμή τα γενέθλιά της. Η Αλιγιέ ζητάει από την Αρζού να διώξει τον Σερντάρ αλλά εκείνη της απαντάει πως δεν μπορεί να το κάνει αυτό αν δεν αναρρώσει. Ο Σερντάρ ακολουθεί τον Κενάν και τραβάει φωτογραφίες από τη συνάντησή του με τη Μελέκ.

Δείχνει τις φωτογραφίες στην Αρζού, η οποία γίνεται έξαλλη αλλά επιμένει να λέει στον Σερντάρ πως εμπιστεύεται τον άντρα της. Ο Σερντάρ τσακώνεται μαζί της και εκείνη τη στιγμή εμφανίζεται ο Κενάν. Όταν ο Σερντάρ τους αφήνει μόνους, ο Κενάν λέει στην Αρζού πως θέλει να φύγει από το κτήμα ο Σερντάρ. Η Αρζού του λέει πως ο Σερντάρ τουλάχιστον ασχολείται με την Τουγτσέ σε αντίθεση με τον πατέρα της και ο Κενάν φεύγει έξαλλος. Η Αρζού γίνεται πολύ περιποιητική με την Τουγτσέ και σχεδιάζει να τη χρησιμοποιήσει για να φέρει κοντά της τον Κενάν. Η Αρζού βάζει τη μικρή να ζητήσει από τον πατέρα της να πάνε κάπου οι τρεις του. Η Τουγτσέ πείθει τον Κενάν να πάνε έξω να φάνε σαν οικογένεια και η Αρζού είναι πανευτυχής. Η Γκόντζα ζητάει από την Κιράζ να την καλύψει ξανά αλλά η Κιράζ δυσκολεύεται. Η Γκόντζα πηγαίνει στο σπίτι του Νετζντέτ και εκείνος της λέει πως έχει ετοιμάσει ένα δωμάτιο για εκείνη για να μένει εκεί τις νύχτες μέχρι να γίνει ο γάμος τους.

Η Ζεϊνέπ κρυφακούει τον Σελίμ να μιλάει στο τηλέφωνο με κάποιον και να λέει πως του λείπει πολύ και έχει καιρό να δει αυτό το πρόσωπο. Στη σχολή, η Πελίν προκαλεί τη Ζεϊνέπ σχετικά με τη Ντιντέμ. Η Ζεϊνέπ νιώθει πολύ άσχημα. Οι άντρες, στους οποίους ο Βεϊσέλ χρωστάει λεφτά, πηγαίνουν στο σπίτι του αλλά ο Βεϊσέλ λείπει. Οι άντρες όμως τρομάζουν τον Μουράτ στο πλυντήριο αυτοκινήτων. Ο Μουράτ καλεί τον Βεϊσέλ αλλά δεν τον βρίσκει και αποφασίζει να συναντήσει τη Φεριντέ και να πάνε μαζί στον κινηματογράφο…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved