Media

Ξέσπασε η Καινούργιου: «Το βιώνω στο πετσί μου και περνάω πολύ δύσκολα, μου εύχονται να πεθάνω»

Gossip-tv Team

Δεν άντεξε και ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής της, «Ευτυχείτε», το πρωί της Πέμπτης.

Η παρουσιάστρια, έμεινε άφωνη με τα υβριστικά μηνύματα που δέχτηκε η Σάσα Μπάστα σε φωτογραφία που πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου την είδαμε να ποζάρει με την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Θέλοντας να υπερασπιστεί την μέλλουσα μανούλα αλλά και τον εαυτό της μετά τις επιθέσεις που έχει δεχτεί στα social media, είπε μεταξύ άλλων, ξεσπώντας:

«Παιδιά τι είναι αυτά; Συγνώμη για ποιο λόγο αφού δεν σας αρέσει η Σάσα Μπάστα μπαίνετε στο Instagram και γράφετε κάτι τέτοια; Τι σας ενόχλησε μία τρυφερή φωτογραφία με την κοιλίτσα της; Αν είναι ανοιχτό το προφίλ, μπορεί να μπει κάποιος και να σχολιάσει! Ντροπή σε μία γυναίκα ετοιμόγεννη να γράφεις τέτοια σχόλια από κάτω. Δεν μπορώ αυτές τις ημέρες. Δεν υπάρχει χειρότερη ασθένεια για εμένα από τον φθόνο και τη ζήλεια. Τη λέξη φθόνος δεν μου αρέσει να τη χρησιμοποιώ. Πραγματικά δεν ξέρω τι παθαίνετε, λίγη γλυκύτητα λίγη αγάπη… Για ποιο λόγο να μπεις στο Instagram του άλλου και να γράφεις τέτοια πράγματα. Εγώ το βιώνω στο πετσί μου κάθε μέρα και περνάω πολύ δύσκολα, μου εύχονται να πεθάνω. Ασχοληθείτε με κάτι άλλο»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved