Elif: Η Ζεϊνέπ μετανιώνει για τις πράξεις της
Media

Elif: Η Ζεϊνέπ μετανιώνει για τις πράξεις της

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Elif, η Φεριντέ ζητάει χρήματα από τη θεία της αλλά εκείνη αρνείται και η κοπέλα τα παίρνει κρυφά.

Η θεία της γίνεται έξαλλη μαζί της. Ο Μουράτ ζητάει από τους άντρες να τον αφήσουν ελεύθερο και τους λέει πως ο Βεϊσέλ θα πληρώσει το χρέος του αλλά δεν καταφέρνει να τους πείσει. Η Φεριντέ έρχεται με τα χρήματα και σώζει τον Μουράτ. Το σκάνε τρέχοντας και ο Μουράτ της εξηγεί τι έχει συμβεί με τον Βεϊσέλ και την Τουλάι. Η Ζεϊνέπ έχει πάει στο μέρος, που αγαπάνε πολύ να πηγαίνουν με τον Σελίμ. Είναι λυπημένη και κλαίει. Όταν ο Σελίμ επιστρέφει στο κτήμα μαθαίνει πως δεν μπορούν να βρουν τη Ζεϊνέπ και πως ήταν πολύ στενοχωρημένη. Ο Σελίμ της τηλεφωνεί αμέσως αλλά δεν απαντάει. Επικοινωνεί με τη Μελέκ και την Γκιουλνούρ αλλά και εκείνες δεν ξέρουν που είναι η Ζεϊνέπ.

Ο Σελίμ ανησυχεί και τότε θυμάται το αγαπημένο μέρος της γυναίκας του. Όταν φτάνει εκεί βρίσκει τη Ζεϊνέπ. Τη ρωτάει γιατί είναι τόσο λυπημένη. Η Ζεϊνέπ βγάζει το δαχτυλίδι της και το δίνει στον Σελίμ χωρίς να πει λέξη. Όλα όμως είναι μια παρεξήγηση, καθώς ο Σελίμ ετοίμαζε κρυφά το ταξίδι του μέλιτος, που δεν πρόλαβαν να κάνουν. Νιώθει πληγωμένος επειδή η Ζεϊνέπ δεν του έδωσε καν την ευκαιρία να δώσει εξηγήσεις. Της λέει πως το κορίτσι με το οποίο τον είδε στη σχολή είναι η φίλη του η Μπουσέ, η οποία δουλεύει σε ταξιδιωτικό γραφείο. Η Ζεϊνέπ μετανιώνει για τις πράξεις της αλλά δεν μπορεί να μη ρωτήσει για τη Ντιντέμ. Ο Σελίμ της εξηγεί πως αυτές οι μέρες ανήκουν οριστικά στο παρελθόν και πως εκείνος δεν απαντάει στα μηνύματά της και πως το όνομα της γυναίκας, που αγαπάει είναι Ζεϊνέπ. Και οι δύο συνειδητοποιούν πως παρεξήγησε ο ένας τον άλλο και συμφιλιώνονται. Εκείνη τη στιγμή η Ντιντέμ στέλνει ένα ακόμα μήνυμα.

Ο Σελίμ τηλεφωνεί στον αριθμό για να τη βάλει στη θέση της αλλά δεν απαντά κανείς. Όταν καλεί ο Σελίμ, η Πελίν και η Φεραγιέ πιστεύουν πως το σχέδιο τους πέτυχε και πως θα χωρίσει τη Ζεϊνέπ. Ο Νετζντέτ υπογράφει μια νέα συνεργασία με άλλη εταιρία για το ορυχείο χρυσού. Όταν η Γκόντζα τον επισκέπτεται ξαφνικά, εκείνος δείχνει να χαίρεται πολύ. Όταν όμως τον ρωτάει για τον Σερντάρ, ο Νετζντέτ νιώθει άβολα και της λέει πως δεν είναι κάποιος σημαντικός. Όταν το ακούει αυτό η Γκόντζα, αποφασίζει να μην του πει πως ο Σερντάρ μένει στο κτήμα. Ο Ερκούτ ενοχλείται από τις συχνές επισκέψεις της Γκόντζα…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved