Elif: Όλοι, εκτός από τον Σαμέτ, είναι εξοργισμένοι
Media

Elif: Όλοι, εκτός από τον Σαμέτ, είναι εξοργισμένοι

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Elif, η Μελαχάτ, ο Σενκάρ , ο Σαμί και ο Σαμέτ, πηγαίνουν στο εστιατόριο να βρουν τη Φεριντέ.

Όλοι, εκτός από τον Σαμέτ, είναι εξοργισμένοι. Καθώς η Φεριντέ και η Μελέκ ετοιμάζουν τη λίστα με τα ψώνια, που έχουν να κάνουν για το εστιατόριο, η Φεριντέ βλέπει τα αδέλφια της να έρχονται και τρομοκρατείται. Η Μελέκ δεν καταλαβαίνει τον λόγο αλλά την κρύβει στην κουζίνα. Η Μελαχάτ επιστρέφει σπίτι της γιατί δεν θέλει να ανακατευθεί πλέον σε ότι γίνει. Όταν δεν βρίσκουν τη Φεριντέ, τα αδέλφια της ενοχλούν τη Μελέκ. Εκείνη τη στιγμή εμφανίζεται ο Κενάν και οι τρεις άντρες θεωρούν πως είναι ο αγαπημένος της Φεριντέ. Ο Κενάν χτυπάει τον Σενκάρ και τον Σαμί, τους αφοπλίζει και τους διώχνει από το εστιατόριο. Ο Μουράτ κατηγορεί τον εαυτό του για τα προβλήματα, που αντιμετωπίζει η Φεριντέ. Αποφασίζει να μην αφήσει μόνες τη Φεριντέ και τη Μελέκ. Η Μελέκ ενημερώνει τον Μελίχ και εκείνος της λέει πως θα βρουν μια λύση. Ο Μελίχ λέει στη Φεριντέ πως έχει έναν γνωστό την αστυνομία αλλά η κοπέλα δεν θέλει να κάνει καταγγελία.

Ο Μελίχ αναγκάζεται να φιλοξενήσει τον Μουράτ και τη Φεριντέ σπίτι του μέχρι να ηρεμήσουν τα πράγματα. Η Τουγτσέ και η Ελίφ θέλουν να στείλουν μια φωτογραφία τους στον Σελίμ και τη Ζεϊνέπ και τραβάνε μια selfie με το κινητό του Σερντάρ. Βλέπουν στο κινητό μια φωτογραφία του Κενάν με τη Μελέκ και η Ελίφ ξεχνιέται και αποκαλεί τη Μελέκ «μαμά». Η Τουγτσέ τη διορθώνει και της λέει πως αυτή είναι η θεία Μελέκ. Εκείνη τη στιγμή μπαίνει στο δωμάτιο ο Κενάν, βλέπει τη φωτογραφία του με τη Μελέκ και ζητάει έξαλλος εξηγήσεις από τον Σερντάρ. Η Αρζού τους ακούει να τσακώνονται. Ο Σερντάρ λέει στον Κενάν πως βλέπει ότι η Αρζού είναι δυστυχισμένη και ως συγγενής της θα κάνει τα πάντα για να την προστατέψει. Αυτό θυμώνει ακόμα περισσότερο τον Κενάν και απαιτεί από τον Σερντάρ να φύγει από το σπίτι του. Η Αρζού επεμβαίνει και ο Σερντάρ λέει πως θα φύγει μόνο αν του το ζητήσει εκείνη. Η Αρζού λέει στον Κενάν πως ο Σερντάρ θα φύγει αμέσως και βγαίνουν μαζί από το δωμάτιο. Ο Σερντάρ αρνείται να φύγει αλλά η Αρζού τον πείθει λέγοντας του πως θα το σκάσουν από τη χώρα μαζί το ίδιο βράδυ.

Αφού διώχνει τον Σερντάρ, η Αρζού πηγαίνει στον Κενάν. Όταν λέει πως δεν είχε καμία σχέση με ό,τι έκανε ο Σερντάρ και τον ρωτάει τι θέλει από εκείνη, ο Κενάν της απαντάει πως δεν τη θέλει πια στη ζωή του και στη ζωή της κόρη του. Η Αρζού αποφασίζει να φύγει μαζί με την Τουγτσέ και τον Σερντάρ. Ζητάει από την Τουγτσέ να μην πει τίποτα σε κανέναν και η Τουγτσέ δέχεται γιατί δεν θέλει να μείνει ξανά μακριά από τη μητέρα της. Η Τουγτσέ και η Ελίφ λένε στην Κιράζ πως βρήκαν στο κινητό του Σερντάρ μια φωτογραφία του Κενάν με τη Μελέκ. Η Κιράζ το λέει στην Γκόντζα. Ο Νετζντέτ δίνει μια τσάντα με χρήματα στον Ερκούτ για να την παραδώσει σε κάποιους ανθρώπους, από τους οποίους εξαρτάται το μέλλον του. Ο Βεϊσέλ βλέπει πως στην τσάντα υπάρχουν πολλά λεφτά και θέλει με κάποιο τρόπο να γίνουν δικά του…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved