Elif: Η Αρζού έχει πει στην Τουγτσέ να κάνει πως λιποθύμησε
Media

Elif: Η Αρζού έχει πει στην Τουγτσέ να κάνει πως λιποθύμησε

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Elif, ο Σερντάρ βρίσκεται έξω από το κτήμα και μπαίνει μέσα κρυφά.

Μπαίνει στο δωμάτιο της Τουγτσέ και κόβει μια τούφα από τα μαλλιά της. Ο Νετζντέτ καλεί την Γκόντζα και της λέει πως βαρέθηκε να του λείπει και κουράστηκε να την περιμένει. Η Γκόντζα του ζητάει λίγο χρόνο ακόμα. Η Φεριντέ συνεχίζει να κρύβεται στο σπίτι του Μελίχ και λυπάται επειδή δεν μπορεί να βοηθήσει τη Μελέκ αλλά δεν έχει άλλη επιλογή προς το παρόν. Ο Μουράτ της συμπαραστέκεται. Ο Μουράτ λέει στον Βεϊσέλ τι συνέβη στη Φεριντέ και τη Μελέκ. Ο Μουράτ θυμώνει όταν μαθαίνει πως ο πατέρας του συνεργάζεται ξανά με τον Ερκούτ. Ο Σενκάρ, ο Σαμί και ο Σαμέτ αποφασίζουν να παρακολουθήσουν τη Μελέκ και τον Μελίχ γιατί πιστεύουν θα τους οδηγήσουν στη Φεριντέ. Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ επιστρέφουν από το ταξίδι του μέλιτος με δώρα για όλους.

Όλοι, εκτός από την Αρζού, είναι ευτυχισμένοι. Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ μιλάνε για τις διακοπές τους στην Ινδονησία και δείχνουν τις φωτογραφίες, που τράβηξαν. Η Αρζού περιποιείται τα μαλλιά της Τουγτσέ και καταλαβαίνει πως κάποιος της τα έκοψε. Όταν ρωτάει τη μικρή τι συνέβη, εκείνη της λέει πως ο Σερντάρ το έκανε. Εκείνη τη στιγμή, η Αρζού λαμβάνει ένα μήνυμα στο τηλέφωνο της από τον Σερντάρ, ο οποίος την ενημερώνει ότι έστειλε ένα γράμμα στον Κενάν. Ανάμεσα στην αλληλογραφία, που λαμβάνει ο Κενάν, υπάρχει και μια επιστολή από ένα εργαστήριο. Ενώ ο Κενάν ετοιμάζεται να ανοίξει τη συγκεκριμένη επιστολή, η Αρζού μπαίνει στο δωμάτιο του και του λέει πως η Τουγτσέ λιποθύμησε.

Ο Κενάν τα αφήνει όλα και τρέχει να βρεθεί δίπλα στην κόρη του. Στην πραγματικότητα η Αρζού έχει πει στην Τουγτσέ να κάνει πως λιποθύμησε. Η Τουγτσέ χαίρεται για την προσοχή, που της δείχνει ο πατέρας της αλλά η υπόλοιπη οικογένεια πιστεύει πως η μικρή υποκρίθηκε την άρρωστη για να μην πάει σχολείο. Η Αρζού παίρνει τον φάκελο, που έστειλε ο Σερντάρ με αποτελέσματα τεστ DNA. Η Αρζού γίνεται έξαλλη μαζί του. Η Φεραγιέ και η Πελίν πιστεύουν πως το κόλπο τους έπιασε και ο Σελίμ χώρισε από την Ζεϊνέπ αλλά όταν βλέπουν τις φωτογραφίες από το ταξίδι τους γίνονται έξαλλες. Αποφασίζουν να ετοιμάσουν ένα νέο κόλπο για να χωρίσουν τη Ζεϊνέπ από τον Σελίμ…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved