Elif: Η Πελίν είναι έξαλλη και συναντάει την Φεραγιέ…
Media

Elif: Η Πελίν είναι έξαλλη και συναντάει την Φεραγιέ…

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Elif, η Γκόντζα φεύγει από το κτήμα και ο Βεϊσέλ είναι αυτός, που πηγαίνει να την παραλάβει.

Η Αρζού ξαφνιάζεται όταν τον βλέπει. Η Γκόντζα ζητάει από τον Βεϊσέλ να μη συμπεριφέρεται φιλικά μαζί της και να μην ξεχνάει τη θέση του, ότι είναι ένας οδηγός. Ο Νετζντέτ συστήνει την Γκόντζα σε όλο το προσωπικό του και τους λέει πως ακόμα και εκείνος έρχεται δεύτερος σε σύγκριση μαζί της και πως πλέον αυτή είναι η κυρία του σπιτιού. Ο Νετζντέτ ξεκινάει τις γαμήλιες προετοιμασίες και η Γκόντζα είναι πανευτυχής. Η Αρζού όμως δεν θέλει να γίνει αυτός ο γάμος και προσπαθεί να βρει έναν τρόπο για να τον σταματήσει. Ο Νετζντέτ μαθαίνει πως ο Σερντάρ εκβιάζει την κόρη του και ζητάει από τον Ερκούτ να τον βρει και να τον φέρει μπροστά του. Τα αδέλφια της Φεριντέ την πηγαίνουν στο δάσος. Ο Σάμετ δεν θέλει να την πυροβολήσει. Η Φεριντέ προσπαθεί να τον πείσει πως αυτό, που πάει να κάνει είναι λάθος.

Ο Σενκάρ και ο Σάμι περιμένουν στο αυτοκίνητο. Ο Σάμετ δεν μπορεί να πυροβολήσει τη Φεριντέ και της λέει να τρέξει μακριά. Η Φεριντέ φεύγει χωρίς να ρίξει μια ματιά πίσω της. Βρίσκει έναν περαστικό και από το τηλέφωνο του επικοινωνεί με τον Μουράτ. Του λέει πως το έσκασε και του ζητάει να έρθει να την πάρει. Ο Μουράτ βρίσκει την κοπέλα τρομαγμένη και την αγκαλιάζει σφιχτά. Στη συνέχεια επικοινωνεί με τον Μελίχ και του εξηγεί τι συνέβη. Ο Μελίχ πηγαίνει να παραλάβει το ζευγάρι.

Τα αδέλφια της Φεριντέ πηγαίνουν στο εστιατόριο της Μελέκ αναζητώντας την αδελφή τους. Η Μελέκ κρύβεται στην κουζίνα και καλεί αμέσως τον Μελίχ αλλά το τηλέφωνο του είναι κατειλημμένο. Έτσι τηλεφωνεί στον Κενάν και του εξηγεί τι έχει συμβεί. Ο Κενάν σπεύδει στο εστιατόριο και διώχνει τα τρία αδέλφια από εκεί. Όταν η Κιράζ δεν μπορεί να βρει την Γκόντζα πηγαίνει στο δωμάτιο της και διαπιστώνει πως οι ντουλάπα της είναι άδεια. Αμέσως ενημερώνει την Αλιγιέ πως η Γκόντζα έφυγε και εκείνη δεν μπορεί να βγάλει νόημα από την ξαφνική της αποχώρηση. Η Κιράζ της λέει πως η Γκόντζα έβλεπε τελευταία κάποιον και ίσως να έφυγε μαζί του. Η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ δίνουν στην Πελίν το δώρο, που της έφεραν από το Μπαλί. Η Πελίν είναι έξαλλη και συναντάει την Φεραγιέ…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved