Elif: Η Αρζού σχεδιάζει να δηλητηριάσει την Γκόντζα
Media

Elif: Η Αρζού σχεδιάζει να δηλητηριάσει την Γκόντζα

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Elif,  όταν η Αλιγιέ λέει στην Ελίφ ότι θα την πάει να δει τη μητέρα της, το κοριτσάκι δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά του.

Η Μελέκ ανοίγει την αγκαλιά της για την Ελίφ και εκείνη της χαρίζει πολλά φιλιά. Η Αλιγιέ προσπαθεί να πείσει τη Μελέκ να πει την αλήθεια για την Ελίφ στον Κενάν. Η Μελέκ μαθαίνει πως η ακροαματική διαδικασία για το διαζύγιο του Κενάν και της Αρζού είναι την επόμενη εβδομάδα και αποφασίζει να πει την αλήθεια μόλις χωρίσουν. Ο Κενάν πηγαίνει στο εστιατόριο και ενημερώνει τη Φεριντέ πως τα μεγαλύτερα αδέλφια της θα παραμείνουν κρατούμενοι. Ο Νετζντέτ διατάζει τον Ερκούτ να βρει τον Σερντάρ με οποιοδήποτε κόστος. Ο Ερκούτ βάζει άντρες να παρακολουθούν το κτήμα της οικογένειας Εμίρογλου καθώς πιστεύει πως ο Σερντάρ θα προσπαθήσει να πάει να δει την Αρζού. Η Γκόντζα ετοιμάζεται για τον γάμο της και από την οικογένεια Εμίρόγλου παρευρίσκονται μόνο η Κιράζ και ο Σαντίκ. Βλέπουν τον Ερκούτ και τον αναγνωρίζουν και θεωρούν πως τον έχει προσλάβει η Αρζού. Αλλά νιώθουν ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη όταν βλέπουν στον γάμο και τον Βεϊσέλ. Δεν μπορούν να δικαιολογήσουν την παρουσία του. Η Αρζού σχεδιάζει να δηλητηριάσει την Γκόντζα για να την εμποδίσει να παντρευτεί τον Νετζντέτ.

Προσθέτει δηλητήριο στο άρωμα, που σκοπεύει να της προσφέρει δήθεν ως γαμήλιο δώρο. Η Αρζού πηγαίνει στο δωμάτιο της Γκόντζα, της λέει πως επιθυμεί να συμφιλιωθούν και της δίνει το δώρο της αλλά η Γκόντζα καταλαβαίνει πως η Αρζού έχει σχεδιάσει κάτι και πετάει το άρωμα από το παράθυρο. Η Αρζού επιτίθεται στην Γκόντζα και εκείνη τη χτυπάει με ένα βάζο στο κεφάλι με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της. Η Γκόντζα βγαίνει από το δωμάτιο της και πηγαίνει να παντρευτεί τον Νετζντέτ. Ο Κενάν πηγαίνει τη Μελέκ στην αγορά και λίγο αργότερα βρίσκει το τηλέφωνο της στο αυτοκίνητό του. Όταν πηγαίνει στο εστιατόριο για να της το επιστρέψει, βλέπει τον Φικρέτ, τον δάσκαλο, που είχε βοηθήσει η Μελέκ όταν λιποθύμησε στο μαγαζί της. Ο Φικρέτ της προσφέρει ένα μπουκέτο λουλούδια για να την ευχαριστήσει και όταν η Μελέκ συνειδητοποιεί πως ο Κενάν είδε αυτή τη σκηνή, τον πλησιάζει για να του εξηγήσει αλλά εκείνος θυμώνει και φεύγει, χωρίς να της επιστρέψει και το τηλέφωνο της. Ο Σελίμ εκφράζει την επιθυμία του να αποκτήσει παιδιά. Η Φεριντέ ξεκινάει τα μαθήματα στη σχολή ενώ παράλληλα εργάζεται στο εστιατόριο της Μελέκ…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved